Yeni Malatyaspor'da Hamza Hamzaoğlu dönemi sona erdi

Yeni Malatyaspor bu yaz göreve getirdiği teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nu kovdu... Galatasaray'da şampiyonluk yaşayan başarılı çalıştırıcının macerası 29 maç sürdü. Sarı-Siyahlılar Süper Lig'de 6 maçtır kazanamıyor.

Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu dönemi sona erdi... 6 maçtır 3 puana hasret kalan Sarı-Siyahlılar, dün kendi evinde oynanan 26. hafta maçında Konyaspor'a karşı 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-3 mağlup ayrılmıştı.

25 maçta 30 puan toplayan Malatya ekibi bu sezon evinde ilk kez 3 gol yemişti. İç sahada oynadığı son 4 maçtan sadece 1 puan çıkarabilen Yeni Malatyaspor'dan yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Hamza Hamzaoğlu ve ekibine kulübümüze hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, futbol yaşantılarında başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Hamzaoğlu, şok Konyaspor yenilgisinin ardından basın toplantısın "Söyleyecek fazla bir şey yok. Talihsiz bir maç oynadık, talihsiz mağlubiyet aldık" demişti. 27. haftada Gençlerbirliği'ne konuk olacak Yeni Malatyaspor'da yeni teknik direktör için çalışmalar başladı. Yönetimin, Tamer Tuna ismi üzerinde görüş birliğine vardığı gelen haberler arasında...

Yeni Malatyaspor'da Hamza Hamzaoğlu dönemi sona erdi ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Hamza Hamzaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.