Hamza Hamzaoğlu: Kayserispor eskiden beri sempati duyduğum bir kulüptü

Hamza Hamzaoğlu, "Büyük bir camiaya geldik. Kayserispor benim eskiden beridir sempati duyduğum bir kulüptü. Özellikle stadyum ve tesisleri ile önemli aşamalar kaydetmiş bir camia. Umuyorum ki burada güzel başarılarımız olur."

Süper Lig'de 30 hafta geride kalırken 29 maçta 31 puan toplayarak milli araya 15. sırada giren Kayserispor bu sezonki 4. teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'yla 1.5 yıllık anlaşmaya vardı. Şehre gelen tecrübeli çalıştırıcı, "Hedefimiz her maçta en iyisini ortaya koyup, sezonu iyi yerde bitirmek" dedi.

Sezona Bayram Bektaş'la başlayan Sarı-Kırmızılılar, 6 maçta 2 galibiyet, 4 mağlubiyetlik performansı sonucu genç teknik adamla yolları ayırmıştı. Bektaş, A Milli Takım'daki görevine geri dönerken Kayserispor'un başına 8. haftadaki Galatasaray deplasmanıyla birlikte Samet Aybaba gelmişti.

65 yaşındaki Aybaba Kayseri ekibinin başında 1 Kupa'da olmak üzere 9 maç kaldı. Süper Lig'de 8 maçta hiç galibiyet göremeyen Aybaba'dan sonra ünlü Rumen çalıştırıcı Dan Petrescu geldi. 8 lig maçına çıkan Petrescu "ailevi sebeplerden" dolayı 26. haftadaki Sivasspor maçı sonrası kulüpten ayrıldı. Yardımcı antrenör Alper Kelkitli'yle Çaykur Rizespor ve Hatayspor maçlarından 6 puan çıkaran Kayserispor son 4 sıradan kurtuldu.

Sezona Yeni Malatyaspor'da başlayan ve 26. haftada kovulan Hamza Hamzaoğlu, Erkilet Havalimanı'nda Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz tarafından karşılandı.

Kayserispor’a geldiği için mutlu olduğunu belirten Hamzaoğlu, "Büyük bir camiaya geldik. Kayserispor benim eskiden beridir sempati duyduğum bir kulüptü. Özellikle stadyum ve tesisleri ile önemli aşamalar kaydetmiş bir camia. Umuyorum ki burada güzel başarılarımız olur. Hedefimiz her maçta en iyisini ortaya koyup, sezonu iyi yerde bitirmek. Çünkü bu seneyi iyi yerlerde bitirebilirsek önümüzdeki yıl içinde planlamamızı daha rahat bir şekilde yaparız” diye konuştu.

Hamzaoğlu'nun ekibinde Fuat Buruk, İsa Turan, Serkan Salman, Metin Mert, Hakan Ayaz ve antrenörlüğe yeni geçiş yapan Bilal Kısa yer alıyor. 

Hamza Hamzaoğlu: Kayserispor eskiden beri sempati duyduğum bir kulüptü ile ilgili etiketler Kayserispor Hamza Hamzaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.