Hamza Dağ'dan Mütabakat Metni'nde Atatürk detayı: "Hiçbir yerinde geçmiyor"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 6'lı masanın yayınladığı mütabakat metninde hiç Atatürk adının geçmemesine vurgu yaptı...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Haber Global ekranlarında yayınlanan "Başak Şengül ile Mesele Özel" programına katıldı.

Dağ, gündemdeki konulara ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Altılı masanın yayınladığı Ortak Mutabakat Metni'ni eleştiren Dağ, metinde Atatürk'ün adının geçmediğine vurgu yaptı.

Dağ ayrıca, metnin halka dokunmadığını da belirtti.

Aday belirleme sürecine ilişkin önemli mesajlar da veren Dağ, altılı masada güç birliği yerine güç savaşı olduğunu söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın programdaki ifadeleri şöyle:

"MUTABAKATIN HİÇ BİR YERİNDE ATATÜRK GEÇMİYOR"

"Mutabakatın hiçbir yerinde Atatürk geçmiyor ama Churchill'e bile yer verildi"
İki husus dikkatimi çekti, birisi yıllık 1 milyon istihdam, biz 2 yılda 5 milyon istihdam oluşturduk. Biz o kadar badireye rağmen büyümenin ortalaması yüzde 5,5. Burada da ileriye gidiş yok, geri dönüş var. Burada kime mesaj verilmiş? Mutabakatın hiçbir yerinde Atatürk geçmiyor ama Churchill'e yer verildi. PKK, FETÖ ve Avrupa'ya mesaj verdiler, en sonunda itiraf ettiler, Batı, buna aferin der diye. Seçim vaatlerini gördük, bir yandan da teşekkür etmek lazım bizim ne kadar iyi işler yaptığımızı kanıtladılar. Adayı olmayan yapının seçim beyannamesini açıklaması bizim işimize yaradı. 3 buçuk ay var ve vaatlerini gördük. 11 12 ayda bunlar çıktı, yeni bir şey ortaya çıkarabileceklerini düşünmüyoruz. Popülizm noktasında bir şeyler olabilir, onunla ilgili de pek bir teveccüh alacaklarını sanmıyorum. Vatandaşa dokunmayan bir çalışma olarak görebiliriz.

 

Hamza Dağ'dan Mütabakat Metni'nde Atatürk detayı: "Hiçbir yerinde geçmiyor" ile ilgili etiketler Hamza Dağ 6'lı masa
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.