Hamza Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na 'Marmaris' tepkisi: 'Bu ülke senin gibi provokatör görmedi'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Marmaris'te çıkan yangını provokasyon haline getirmesine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan tepki geldi... Dağ, "Bu ülke çok provokatör gördü ama esas senin gibisini görmedi" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Marmaris'te çıkan orman yangınıyla ilgili açıklama yaptı.

Yangını seçim malzemesi haline getiren Kılıçdaroğlu, "Bu hükümet bir an önce gitsin, getirsinler sandığı" dedi. Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle: 

"Her yıl orman yangınları bir şekilde oluyor. Geçen sene çağrıda bulunduk. Neden zamanında önlem almadınız? Önlem alacağız dediler, hayatımda bu kadar beceriksiz bir yönetimi hiç görmedim. Akdeniz'in ne kadar duyarlı bir bölge olduğunu herkes görüyor. Neymiş 2 Temmuz'dan sonra uçaklar gelecekmiş. Nasıl bir yönetim anlamış değilim. Ağaca da mı acımıyorsunuz, hayvanlara da mı acımıyorsunuz? 5'li çeteye gelince ihale 5 dakikada biter. Gece görüş sistemi yok, paranız yoksa söyleyin biz yapalım. Açarız bir kampanya gece görüşü olan uçağı getiririz. Bu hükümet bir an önce gitsinler, getirsinler sandığı."

"BU ÜLKE SENİN GİBİ PROVOKATÖR GÖRMEDİ"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına tepki gösterdi. "Bu ülke çok provokatör gördü ama esas senin gibisini görmedi" diyen Dağ, "Devlet canhıraş sahadayken siz nelerin peşindesiniz. Her doğal afette akbaba gibi ortalığa saçılmanızdan bu millet bıktı. Kendinize gelin! Muhalefet olmayı devlet düşmanlığıyla karıştırmayın artık" ifadelerini kullandı. 

Hamza Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na 'Marmaris' tepkisi: 'Bu ülke senin gibi provokatör görmedi'

Hamza Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na 'Marmaris' tepkisi: 'Bu ülke senin gibi provokatör görmedi' ile ilgili etiketler Marmaris Yangın Hamza Dağ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.