Hamza Dağ'dan Antalya Belediyesi'nin algı operasyonuna tepki: Size verilen görev bu mu?

Türkiye orman yangınlarıyla günlerdir büyük bir özveri ile mücadele ederken CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin TV kanalı olan ABB TV'de küçük bir çocuk üzerinden yapılan algı operasyonuna AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan tepki geldi. Dağ, katıldığı bir TV programında "Büyükşehir Belediye başkanı olarak size verilen görev ajansın talimatıyla video çekmek mi?" dedi.

CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin TV kanalında yayınlanan görntülerin kurgu çıkmasının büyük tepki çekmesinin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ olaya tepki gösterdi. 

"BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OLARAK SİZE VERİLEN GÖREV BU MU?"

Antalya'da yangından etkilenen ailesine yardım etmeye çalışan küçük çocuğu alet eden ABB TV'nin, sırf şov yapmak için çocuğun kucağına kardeşini verdiği o anları katıldığı bir TV kanalında eleştiren Dağ, "Büyükşehir belediye başkanı olarak size verilen görev ve yetki  bu mu? Bir haber merkezini ararım 'İki video çek kardeşim. Hemen sosyal medyaya yayacağız. Buradan da bir şey öğreteeğiz. Ajans böyle talimat verecek size. Ajansın vermiş olduğu talimat doğrultusunda bunu yapacaksınız.' Bir belediye başkanının görevi ajansın talimatıyla video çekmek mi? " ifadelerini kullandı.

 

 

Hamza Dağ'dan Antalya Belediyesi'nin algı operasyonuna tepki: Size verilen görev bu mu? ile ilgili etiketler Hamza Dağ antalya belediyesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.