Hamilelikte parol içilir mi? Gebeler parol ağrı kesici alabilir mi?

Parol ağrı kesici hepimizin evinde bulunan temel ilaçlardan biridir. Ateş düşürücü ve ağrı kesici özelliği ile vatandaşların ilk başvurduğu ilaçtır. Peki hamilelikte parol içilir mi? Gebeler parol ağrı kesici alabilir mi?

Zorlu geçen hamilelik dönemi birçok kadın için çok sancılı geçer. Anne adayları ağrılı ve sancılı gebelik döneminde ağrı kesicilere başvurabiliyor. Peki Hamilelikte parol içilir mi? Parol ağrı kesici anne karnındaki bebeği etkiler mi?

HAMİLELİKTE PAROL İÇİLİR Mİ?

Muhakkak ki hamilelik döneminde birçok ilaç anneye ve anne karnındaki bebeğe zararlıdır. Ancak ağrılı geçen gebelik dönemi boyunca anne adayı da ağrılarından kurtulmak adına birçok ağrı kesiciye başvuruyor.

Ancak hamileler parol ağrı kesici içebilir. Çünkü ateş düşürücü ve ağrı kesici özelliğiyle bilinen parol içerdiği bileşenler nedeniyle bebeğe zararı olmayan bir ağrı kesicidir.

Bu da anne adayları tarafından tercih edilen bir ağrı kesici olara parol'ün sıkça tercih edilmesine yol açar.

Uzmanlar da hamilelikte parol kullanımına onay veriyor. Ancak siz yine de doktorunuza başvurmayı ihmal etmeyin.

 

 

Hamilelikte parol içilir mi? Gebeler parol ağrı kesici alabilir mi? ile ilgili etiketler Hamile hamilelikte parol içilir mi hamileler parol içebilir mi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.