Hamilelikte mide bulantısı nasıl engellenir? Ne iyi gelir? İşte kesin çözüm önerileri!

Hamilelikte mide bulantısı nasıl engellenir, ne iyi gelir sorularının yanıtı merak ediliyor. Özellikle hamileliğin ilk aylarında yaşanan ve hayatı olumsuz etkileyen mide bulantısına karşı anne adayları kesin çözüm arıyor. Bazı kadınları hamilelikte mide bulantısı hiç yaşamazken bazıları da hamileyken mide bulantısından yaşayamaz hale gelir. İşte hamilelikte mide bulantısına kesin çözüm önerileri...

Hamilelikte mide bulantısı nasıl engellenir sorusunun yanıtına anne adayları kesin çözüm arıyor. İşte detaylar...

HAMİLELİKTE MİDE BULANTISINA NE İYİ GELİR?

Sabah:


Yataktan kalkmak için kendinize bol zaman tanıyın. Genellikle 06: 00'da kalkarsanız, alarmınızı 5: 00'da ayarlayın. Uyandırır kalmaz karnınıza bir şey koyabilmeniz için yatağınızda bir kraker veya kuru tahıl saklamak iyi bir fikirdir. . Güne başlarken yatağınızdan yavaşça çıkın.

Hamilelikte mide bulantısı nasıl engellenir? Ne iyi gelir? İşte kesin çözüm önerileri!

Gün boyunca:


Çok doymak ya da çok aç olmamak için gün boyunca küçük öğünler yiyin. Progesteron, sindirim sisteminizden geçen gıda hızını yavaşlatır. Midenizin çok fazla veya çok boşalmasını önlemek için, yemeklerden 1/2 saat önce veya sonra sıvıları içirin, ancak yemeklerle birlikte içmeyin. Ayrıca, dehidrasyonu önlemek için gün boyunca sıvı içtiğinizden emin olun.
Yapabildiğiniz zaman bol dinlenin. Bu özellikle sabah erken kalkmanız gerektiğinde önemlidir. Ancak, yemekten hemen sonra şekerleme YAPMAYIN çünkü bulantıyı artırabilir.
Bulantıyı daha da kötüleştiren yiyeceklerden veya kokulardan kaçının ve mide bulantısını artırabilecek sıcak yerlerde olmaktan kaçının.

Akşam:

Akşam yemeği için baharatlı, yağlı yiyeceklerden kaçının. Yumuşak ve güçlü bir kokusu olmayan yiyecekler hazırlayın. İlk üç aylık dönem için pişirmekten kaçınmanız gerekebilir.
En önemlisi, erken yatmak! Erken kalkmak ve tekrar tekrar yapmak için enerjiye sahip olmak için dinlenmeniz gerekiyor. Gecenin bir yarısında tuvalete gitmek için uyanırsanız, başucu saklamaktan küçük bir şeyler yemeye çalışın.

MİDE BULANTISI İÇİN ÖNERİLEN YİYECEKLER


Soğuk yiyecekler (sandviçleri, çiğ sebzeleri, salataları listeria'yı önlemek için uygun şekilde hazırlandığında)
Yumuşak gıdalar (tavuk çorbası, et suyu, sade fırınlanmış patates)
Sade sebze veya meyveler
Yemekleri küçük tutun, ancak ihtiyacınız olduğu kadar sık yiyin
B6 vitamini yönünden zengin besinler
Yemek için Önerilen Atıştırmalıklar
Limon (Onları yiyin, emin ya da koklayın.)
Zencefil (zencefilli gazoz, zencefil çayı, tostta zencefil reçeli, zencefil enstantane)
Nane çayı
Kraker
tuzlu kraker

Hamilelikte mide bulantısı nasıl engellenir? Ne iyi gelir? İşte kesin çözüm önerileri! - Resim : 2

KULLANILABİLECEK BAZI İLAÇLAR

Bu tarz ilaçları kesinlikle doktorunuza danışmadan kullanmayınız!

PregEase: Doğal ürünün sabah bulantısını ve mide ekşimesini hafiflettiği gösterilmiştir. Kolay hamilelik rahatsızlıklarına yardımcı olmak için gösterilen vitaminler, mineraller ve bitkisel bileşenler içeren kapsamlı bir formül içerir.
Lezzetli, çiğnenebilir, portakal aromalı tabletler güvenli ve etkili rahatlama sağlar
Yapay boya, renk veya koruyucu içermeyen, doktor tarafından tasarlanmış, doğal formül
Bulantıyı yatıştırmak için B6, B12 Vitaminleri, kalsiyum karbonat, zencefil ve diğer birçok bileşeni içerir. PregEase hakkında daha fazla bilgi edinin
Preggie Pops: mide bulantısını azalttığı bilinen tatlardaki lolipoplar. (Mevcut lezzetler zencefil, nane, lavanta, ekşi ahududu, ekşi limon ve ekşi mandalina içerir).
Bulantıyı hafifletmenin doğal bir yolu
İlaçsız ve doktor önerilir
Emek için harika
Ağız kuruluğunu hafifletir
Hızlı enerji artışı


Rölyef Bant Cihazı: Hamilelikle ilişkili hafif ila orta derecede bulantı ve kusmanın giderilmesi için sürekli olarak giyilebilen bir cihaz.
B6 Vitamini: B6 Vitamini (50 mg) almanın hamileliğe bağlı mide bulantısına yardımcı olduğu gösterilmiştir.
Sabah bulantıları için takviyeler ve tedaviler hakkında sağlık uzmanınızla konuşun. Sabah bulantısı o kadar şiddetliyse, sürekli kusuyor ve hiçbir şey tutmuyorsanız, hiperemezis gravidarum olma olasılığı hakkında sağlık uzmanınıza danışın.

 

Hamilelikte mide bulantısı nasıl engellenir? Ne iyi gelir? İşte kesin çözüm önerileri! ile ilgili etiketler Hamile Hamilelik mide bulantısı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.