Hamileliğin erken belirtileri nelerdir? Evde Hamilelik testleri yanlış sonuç verir mi?

Hamile olup olmadığınızı merak ettiğniz günler stresli hatta hayatınızın en zor dönemlerindendir. Hamilelik şüphesi ile evde test yapmak bu şüphelere bir son verebilir. Ancak bu testler güvenilir mi?

Hamileliğin erken belirtileri konusunda sıkça araştırmalar yapılıyor. Evde hamilelik testi yaptırmak da bunun en çok tercih edilen yolu. Peki hamilelik kaç günde oluşur? Erken belirtileri nelerdir? Evde Hamilelik testleri yanlış sonuç verir mi?

Korunmasız cinsel ilişki sonrası hamilelik şüphesi ve anlaşılması pek çok kadının merak ettiği konular arasında yer alıyor. Özellikle hamilelik belirtilerinden herhangi birini yaşayanlar bunun kesin yanıtı için testler yapıyor. Peki erken dönem hamilelik belirtileri nelerdir?

Kaçırılan bir adet dönemi,

Yorgun hissetmek,

Alışılmışın dışında fazla idrara çıkmak,

Hassas şişmiş göğüsler

Mide bulantısı ve kusma erken dönem hamilelik belirtileri arasında yer alıyor. Yakın dönemde korunmasız bir cinsel ilişkiye girip bu belirtilerden birini gösteriyorsanız mutlaka doktorunuzla konuşun.

Hamilelik testi ne zaman, nasıl yapılır? Tek ve çift çizgi ne anlama gelir?

Evde Hamilelik Testi Yanlış Sonuç Verir mi?

Evde yapacağınız testin yanlış sonuç vermesi genellikle birkaç neden dolayı gerçekleşir:

- Yumurtanın rahim zarınıza yapışmasından kısa bir süre sonra hamileliğinizin sona erdiği kimyasal hamilelik

- Menopoz

- Dış gebelik

- Kistlerdir.

 

 

Hamileliğin erken belirtileri nelerdir? Evde Hamilelik testleri yanlış sonuç verir mi? ile ilgili etiketler Hamile evde hamilelik testi erken dönem hamilelik belirtileri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.