Hamileler izinli mi? 10 yaş altı çocuğu bulunan anneler idari izinli sayılacak mı?

Koronavirüs vakalarında yaşanan artış sonrasında Ramazan ayında ek tedbirler için bazı kararlar alındı. Kabine toplantısı sonrasında kamuda çalışan hamileler ve 10 yaş altı çocuğu bulunan anneler için idari izin en zaman başlıyor sorusu gündeme geldi.

Koronavirüs vakalarındaki mutasyon nedeniyle yaşanan artış sayıların artmasına neden olurken Ramazan ayı için bazı tedbirler aldındı. Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine sonrasında açıklamalar peş peşe geldi. Toplantıda özellikle hamileler ve 10 yaş altı çocuğu bulunan annelerin idari izni konusunda yayımlanan bir genelde kafaların karışmasına neden oldu.

Kritik toplantının ardından açıklamalarda bulunan Erdoğan, hamileler ve 10 yaş altı çocuğu bulunan anneler için çok önemli bir maddenin altına imzasını attı.

HAMİLE VE 10 YAŞ ALTI ÇOCUĞU BULUNAN ANNELER İDARESİ İZİNLİ Mİ?

Kamuda hamileler ve 10 yaş altı çocuğu bulunan kadın personelin idari izinli sayılacağı belirtildi.

Bunların dışında ise 65 yaş üstü ve 18 yaş altının şehir içi toplu taşıma araçlarını kullanma sınırlaması ile kamuda saat 16.00'da bitecek şekilde dönüşümlü ve esnek mesainin yeniden başlayacağı ifade edildi. 8. ve 12. sınıflar ile okul öncesi eğitim kurumları dışındaki tüm kademeler uzaktan eğitimle faaliyetlerine devam ederken yeme içme hizmeti veren kafe, kıraathane, lokal, çay bahçesi, spor salonu, benzeri mekanlar faaliyetlerine bayram sonuna kadar ara verecek.

Hamileler izinli mi? 10 yaş altı çocuğu bulunan anneler idari izinli sayılacak mı? ile ilgili etiketler Hamile 10 yaş altı çocuğu bulunan anneler personel kamu
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.