Hamile terörist infaz edildi

Terör örgütünden kaçan ve teslim olan Garan kod adlı terörist örgüt içerisindeki kadınların birçoğunun zorla tutulduğunu, çok kötü şartlarda yaşamaya mecbur bırakıldığını anlattı.

Terör örgütü PKK’dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan Garan kod adlı terörist, örgütün iç yüzünü anlattı. Garan kod adlı terörist, Cemil Bayık’ın kadınlara ruhsal ve fiziksel şiddet uyguladığını çok sayıda kadına cinsel istismarda bulunduğunun çevresindeki herkes tarafından bilindiğini söyledi. Örgüt içinde bu tarz cinsel saldırıların ve tecavüzlerin sıklıkla yaşandığın ıifaede eden terörist, örgüt yöneticilerinin bu tür davranışlarının ört bas edildiğini, kadınların ise susturulduğunu ya da infaz edildiğini anlattı.

HAMİLE TERÖRİST İNFAZ EDİLDİ
Teslim olan terörist ifadesinde ayrıca, sözde elebaşı Cemil Bayık’ın hamile bıraktığı Suriyeli bir kadın teröristi kamptan uzaklaştırdığını, kadının kaçmaya çalışması üzerine altı aylık hamile olan teröristin infaz edildiğini bunun gibi olayların örgüt içerisinde sıklıkla meydana geldiğini belirtti.

Hamile terörist infaz edildi ile ilgili etiketler PKK terörist
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.