Hamile olduğunu duyurmuştu... Seda Bakan'dan ikinci çocuk açıklaması

Oyuncu Seda Bakan Ekim 2014’te müzisyen Ali Erel ile nikah masasına oturmuş, Ağustos 2019’da da kızı Leyla’yı dünyaya getirmişti. İkinci kez anne olmaya hazırlandığını geçtiğimiz günlerde sosyal medyada duyuran Bakan, "İkinci kez kız bebek annesi olacağım, çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Son olarak 'Mucize Doktor' dizisiyle izleyici karşısına çıkan 36 yaşındaki oyuncu Seda Bakan, 24 Mart'ta, 1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından sürpriz bir paylaşım yaparak ikinci kez hamile olduğunu duyurdu.

Büyümeye başlayan karnıyla dikkat çeken ve kameralara poz veren oyuncu, kızı olacağını açıkladı: ''Yeni kız bebek yükleniyor. Dördüncü ayla beraber hayata dönüş başlamıştır.''

Hamile olduğunu duyurmuştu... Seda Bakan'dan ikinci çocuk açıklaması


İkinci çocuğuna dört aylık hamile olan Seda Bakan, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Bakan, gazetecilerin kendisine yönelttiği sorulara ayaküstü cevap verdi.

 ''İKİNCİ ÇOCUĞU ÇOK İSTİYORDUM''

Müzisyen Ali Erel ile mutlu bir evlilik sürdüren Bakan, "İkinci çocuğu çok istiyordum o yüzden bana sürpriz olmadı. İkinci kez kız bebek annesi olacağım, çok mutluyum" açıklamasını yaptı.

Ekranlara bir süre daha ara vereceğini belirten 36 yaşındaki oyuncu, "Ailemi biraz daha genişletmek istedim. Ama kızım dünyaya gelince, artık işlere hızlı bir dönüş yapacağım" dedi.

Hamile olduğunu duyurmuştu... Seda Bakan'dan ikinci çocuk açıklaması ile ilgili etiketler Seda Bakan ali erel Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.