Hamile olduğunu duyurmuştu! Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in üçüncü çocuklarının cinsiyeti belli oldu

Oyuncu çift 38 yaşındaki Bergüzar Koral ile 51 yaşındaki Halit Ergenç üçüncü çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Yeniden anne olmaya hazırlanan Bergüzar Korel, bebeğinin cinsiyetini ilk kez açıkladı.

Bir dönemin fenomen dizisi "Binbir Gece"de birlikte rol alan ikili 2009 yılının Ağustos ayında nikah masasına oturdu. Ergenç çifti, 2010 yılının Şubat ayında oğulları Ali'yi, 2020 yılının Mart ayında ise oğulları Han'ı kucaklarına almışlardı.

Halit Ergenç - Bergüzar Korel


ÜÇÜNCÜ ÇOCUKLARI KIZ OLACAK


İki erkek çocuğu olan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çiftinin üçüncü çocuklarının cinsiyetinin kız olduğu öğrenildi.

BERGÜZAR KOREL

Üçüncü kez hamile olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Bergüzar Korel, bugün de bebeğinin cinsiyetini açıkladı.

HALİT ERGENÇ

Yakın arkadaşları ve ailesiyle küçük bir kutlama yapan Korel, bir kız bebek beklediğinin müjdesini vererek şu açıklamayı yaptı:

''Ailemiz, en yakınlarımız, can dostlarımız..

Herkes..

Büyük bir ailemiz olsun, sağlıklı mutlu evlatlarımız olsun..

E biri de kız olsun.

Ne kadar çok istediysek Han’ımız daha yaşını doldurmadan kız evladımızın mutluluğu heyecanı hepimizi sardı.

Canım Hatice’m toplamış tüm arkadaşlarımızı bir kaç hafta önce bana böyle bir sürpriz yaptı.

Hepsi benden heyecanlı.

Sözleştik,

Sağlıkla, mutlulukla ilerleyen günlerde tüm erkek anneleri olarak içimizde kalan tüm simleri, balonları, tülleri birbirinize dolayıp eğleneceğiz Allah nasip ederse..

Bu mutluluğumuzu sizinle de paylaşmak istedim.

Mutlu günlerinizde kalbi hep sizinle atan güzel insanlar hiç eksilmesin hayatınızdan.

Sevgiyle…''

BERGÜZAR KOREL HALİT ERGENÇ


3 yıl aradan sonra yeniden ekranlara dönmeye hazırlanırken hamile olduğunu öğrenen Bergüzar Korel, bebek beklediğinin müjdesini şu sözlerle duyurmuştu;

''Ekranlardan uzak kaldığım 3 yılın ardından, beni çok heyecanlandıran, kreatif tarafında olduğum ve aylardır çok kıymetli bir ekiple hazırlandığımız ‘Kanlı Yayın’ adlı dizimiz için sete çıkmaya hazırlanırken bizi çok şaşırtan bir sürpriz ile karşılaşarak hamile olduğumu öğrendim. Hamile olmam projeye devam etmeme engel değilken, artan vakalar yüzünden çekimlerimizi ileri bir tarihe attığımızda maalesef fiziksel değişimim karaktere ve projemize uygun olmayacağı için aylardır üzerine çalıştığımız işimizi erteleme kararı almak zorunda kaldık. Bir yandan minik bebeğimiz, bir yandan çok kıymetli insanlar ile büyük bir emek vererek üzerine çalıştığımız bu projeye veda etmek… Benim için hiç kolay değil… Tüm bu süreçte harika insanlarla çalıştım. Yönetmenimiz Can Ulkay, senaristimiz Selim Erkul, yapımcımız Ahmet Kayımtu ve Julia Berköz, yapım şirketimiz Saran Studios… Çok şey öğrendiğim ve harika bir yaratım süreci geçirdiğim tüm ekip arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim. Dileğim sağlıklı günlerde tekrar kesişsin yollarımız.''

 BERGÜZAR KOREL

 

 

Hamile olduğunu duyurmuştu! Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in üçüncü çocuklarının cinsiyeti belli oldu ile ilgili etiketler Bergüzar Korel Halit Ergenç Bebek binbir gece Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.