Şeyma Subaşı'nın mutlu günü... Sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin teklifiyle neye uğradığını şaşırdı

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı sürpriz bir paylaşımla bir kez daha nikah masasına oturacağını duyuran ve ardından 3 aylık hamile olduğu ortaya çıkan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi iş insanı Mohammed Alsaloussi'den nikaha günler kala evlilik teklifi aldı.

2013 yılında kızı Melisa'yı kucağın alan ve ardından 2017 yılında kızının babası Acun Ilıcalı ile nikah masasına oturan Şeyma Subaşı'nın evliliği bir yıl sürmüştü. Bir süredir Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan 30 yaşındaki fenomen ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. 3 aylık hamile olduğu ortaya çıkan Subaşı önce bebek sonra nikah modasına uydu. Hem bebeğini kucağına almak hem de nikah masasına oturmak için gün sayan Subaşı'nın sevgilisinden aldığı teklifle ayakları yerden kesildi.


İBİZİA SAHİLİNDE ROMANTİK EVLENME TEKLİFİ

Ibıza'da sahil kenarından sevgilisinden evlenme teklifi alan Subaşı o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle 'evet, dedim' notuyla paylaştı.

Şeyma Subaşı'nın mutlu günü... Sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin teklifiyle neye uğradığını şaşırdı - Resim : 2

SAHİLDE ÖZEL BİR ALAN HAZIRLATTI

Subaşı'na sevgilisi Mohammed Alsaloussi, teklifi sürpriz bir organizasyonla yaptı. İbiza'da tatilleri devam eden çift, sahilde buluştu. Alsaloussi, sahilde hazırlattığı özel alana arkadaşlarını da davet etti. Sahilde buluşan topluluğun arasına daga sonra Şeyma Subaşı da katıldı.

Şeyma Subaşı'nın mutlu günü... Sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin teklifiyle neye uğradığını şaşırdı - Resim : 3

ROMANTİK BİR KONUŞMANIN ARDINDAN YÜZÜĞÜ UZATTI

Bir anda Subaşı'nın önünde diz çöken Alsaloussi, romantik bir konuşma yaptı. Duyduğu sözler karşısında çok duygulanan Subaşı'na konuşmasının ardından cebinden çıkardığı yüzüğü uzatarak evlenme teklifinde bulundu. Aldığı teklif karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşayan Subaşı sevgilisinin teklifi kabul ederek evet dedi ve diz çökerek sevgilisine sımsıkı sarıldı.

Şeyma Subaşı'nın mutlu günü... Sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin teklifiyle neye uğradığını şaşırdı - Resim : 4

YAKIN ARKADAŞLARI ÇİFTİN MUTLU ANINA ŞAHİTLİK ETTİ

Evlilik yolunda ilk adımı atan çiftin bu özel ve romantik anları sahilde onlara eşlik eden yakın arkadaşları tarafından kameraya alındı. Yaşadığı mutluluğu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Şeyma Subaşı, 'evet, dedim' mesajıyla güzel haberi duyurdu.

''HAYATIMIN UNUTULMAZ ANI''

Şeyma Subaşı sevgilisinin evlilik teklifi sonrası duygularını ''Hayatımın ne kadar büyülü ve unutulmaz bir anı. Duygularımı anlatacak kelime bulamıyorum'' ifadeleriyle dile getirdi. O anlara dair çekilen karelerini de Instagram hesabından paylaştı.

Şeyma Subaşı'nın mutlu günü... Sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin teklifiyle neye uğradığını şaşırdı - Resim : 5

Şeyma Subaşı'nın mutlu günü... Sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin teklifiyle neye uğradığını şaşırdı - Resim : 6

 
Sevgilisinin her fırsatta ayağını yerden kesen, yolcu uçağı kapatan, anneler günü hediyesi olarak lüks bir araç alan, pahalı çantalar hediye eden Alsaloussi'nin evlenme teklifi için sahil kenarında sade ve gösterişsiz bir sürpriz yapması ise şaşırttı. Evlenme teklifi karşısında havalara uçan Şeyma Subaşı'nın büyüyen karnı dikkatlerden kaçmadı. 

''MELİSA İLE ABİ KARDEŞ GİBİLER''


Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde sevgilisi Alsaloussi ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Her şey yolunda evlilik hazırlığı yapıyoruz, çok heyecanlıyız'' demişti.

Evlilik kararıyla ilgili kızı Melisa'nın görüşlerininin sorulması üzerine Subaşı, "Melisa ile abi-kardeş gibiler. Eğer Melisa sevmeseydi, istemeseydi ya da Melisa'dan öyle bir enerji almasaydım asla bu yola girmezdim" açıklamasında bulunmuştu.

Kısa sürede magazin gündeminde en çok konuşulanlar arasında yerini alan Şeyma Subaşı'nın evlenme teklifi olayıyla ilgili sosyal medya kullanıcıları espirili yorumlarda bulundu.














Şeyma Subaşı'nın mutlu günü... Sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin teklifiyle neye uğradığını şaşırdı ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı evlenme teklifi ibiza Mohammed Alsaloussi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.