Hamile olan Ece Ronay evlendikten günler sonra eşini boşayacağını açıkladı

Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa ederek, magazin gündemine oturan, 2,5 aylık hamile olduğunu açıkladıktan sonra nişanlısı Mehmet Bilir ile geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturan şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Ece Ronay, sosyal medyadan ilginç bir paylaşımda bulundu. Ronay, bebeğinin erkek olma ihtimaline karşılık bu durumun hiç hoşuna gitmediğinden söz ederek, ''Mehmet'i boşayacağım'' demesi dikkatlerden kaçmadı.

Kibinde oynattığı ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile "taciz ve sesli görüntülü bir iletiyle hakaret" iddialarıyla mahkemelik olan 29 yaşındaki şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Ece Ronay gündemden düşmüyor... Geçtiğimiz günler içerisinde sevgilisi Mehmet Bilir ile nikah masasına oturan Ece Ronay’ın daha önceden 2,5 aylık hamile olduğu haberleri magazin gündeminde geniş yer bulmuştu. Bebeğinin erkek olma ihtimaline karşılık bu durumdan hoşnut olmadığını söyleyen Ronay’ın sosyal medya paylaşımı kafaları karıştırdı.


''KIZ EVLAT VERMEDİĞİ İÇİN MEHMET'İ BOŞAYACAĞIM''

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Ronay, ''Doktor bugün yeğeniniz erkek gördü ama kesin değilmiş. Bir dahaki ay kesinleşirmiş. Hani delikanlı kadının, delikanlı kızı olurdu'' ifadelerine yer verdi. Ronay daha sonraki paylaşımında ise ''Kız evlat veremediği için töreler gereği Mehmet'i boşayacağım'' dedi.

TikTok’ta çektiği videolar ile tanınan ve şarkıcılık yapmaya karar veren Ronay daha öncesinde ünlü şovmen Erbil’in kendisini taciz ettiğini ifşa ederek, ''Bu iğrençliğin peşini bırakmayacağım'' demişti. Erbil ise o mesajların asistanı tarafından gönderildiğini söyleyerek, Z kuşağının tuzağına düştüm'' diyerek hakkındaki iddiaları yalanlamıştı.

 

Hamile olan Ece Ronay evlendikten günler sonra eşini boşayacağını açıkladı ile ilgili etiketler boşanma ece ronay mehmet bilir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.