Hamile olan Britney Spears'tan üzücü haber: Düşük yaptı

Geçtiğimiz ay nişanlısı Sam Asghari ile ilk bebeklerini beklediklerini duyuran pop yıldızı Britney Spears'tan kötü haber geldi. 3'ncü kez anne olmaya hazırlanan 40 yaşındaki Britney Spears düşük yaptı.

40 yaşındaki Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Britney Spears, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kendisinden 12 yaş küçük nişanlısı Sam Asghari ile ilk bebeklerini beklediklerini duyurmuştu. Spears mesajında, kilo aldığını fark edip, test yaptığını ve sonucun pozitif çıktığını belirtmişti.


BÜYÜK ÜZÜNTÜ İÇİNDE OLDUKLARINI İFADE ETTİLER

Ünlü pop yıldızı Britney Spears, üçüncü çocuğuna hamile olduğunu açıklamasından bir ay sonra, bebeği kaybettiğini bildirdi. Haberi Spears ile nişanlısı Sam Asghari sosyal medya hesabından duyurdu. Paylaştıkları mesajda, mucize bebeklerini kaybettiklerini belirten çift, büyük üzüntü içinde olduklarını ifade etti.

Hamile olan Britney Spears'tan üzücü haber: Düşük yaptı

Bebek haberini bir ay önce duyurmakla belki de aceleci davrandıklarını belirten çift, ailelerini genişletmeye devam etmek istedikleri vurguladı. 40 yaşındaki Spears, 11 Nisan’da hamile olduğunu duyurmuştu.

Spears’ın Kevin Federline ile olan evliliğinden Sean Preston (16) ve Jayden James (15) isminde iki oğlu bulunuyor.

 

 

 

Hamile olan Britney Spears'tan üzücü haber: Düşük yaptı ile ilgili etiketler Britney Spears Sam Asghari Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.