Hamile kadın ve çocuğunu öldürdüğünü itiraf etti!

İzmir'de Suriyeli hamile kadın ile 5 yaşındaki oğlu geçtiğimiz ay öldürülmüştü. Cinayete ilişkin polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu cinayetin faili yakalandı. Suçunu itiraf ettiği belirtilen zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmesi bekleniyor.

İzmir'in Menemen ilçesinde 4 Şubat tarihinde Suriye uyruklu hamile kadın Manar Alahmed (35) ile 5 yaşındaki oğlu Muhammed evlerinde ölü bulunmuştu.

Olayla ilgili Suriyeli ailenin komşusu olduğu öğrenilen baba ve iki oğlu Ş.E., O.E. ile H.E isimli şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Cinayetle ilgili çalışmalarını titizlikle yürüten İzmir polisi, cinayetlerle ilgili olarak bir şüpheli üzerinde yoğunlaştı. Dün gece saatlerinde gözaltına alınan Suriye uyruklu Y. A. isimli şüpheli yapılan sorgusu sonucunda suçunu itiraf etti. Cinayeti hırsızlık için işlediği iddia edilen şahsın, evden çaldığı altınlar Menemen’de bir dere kenarında gömülü olarak bulundu.

30 yaşında ve evli olduğu öğrenilen zanlının, ifadesinin tamamlanmasının ardından yarın adli makamlara sevk edileceği belirtildi. Olayla ilgili gözaltına alınarak tutuklanan komşular Ş.E, O.E. ve H.E. ise serbest bırakıldı.

Hamile kadın ve çocuğunu öldürdüğünü itiraf etti! ile ilgili etiketler İzmir cinayet Suriyeli Menemen itiraf
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.