Hamile gelin dahil 6 kişi öldü

Antalya'nın Serik ilçesinde katliam gibi bir kaza yaşandı. İki otomobilin çarpışması sonucu biri hamile bir kadın olmak üzere 6 kişi hayatını kaybetti. Aynı araç içinde bulunan 5 kişinin akraba olduğu ve başsağlığına gittikleri öğrenildi. Hamile olan kadının ise 7 ay önce Harun Can Ateş ile evlenen Sevgi Ateş olduğu belirtildi.

Korkunç kaza, saat 19.00 sıralarında Antalya Serike bağlı Sarıabalı Mahallesi Devlet Su İşleri kanal yolunda yaşandı.

Mehmet Ali Em yönetimindeki 07 AOF 750 plakalı otomobil, sürücüsü henüz belirlenemeyen bir nedenle 07 ANJ 366 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazanın şiddetiyle kontrolden çıkan 07 ANJ 366 plakalı otomobil yol kenarındaki dereye uçtu.

Hamile gelin dahil 6 kişi öldü

Kazayı görenler polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, kazazedelere ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.

Hamile gelin dahil 6 kişi öldü - Resim : 2

Otomobilde sıkışan sürücü Mehmet Ali Emin durumunu kontrol eden sağlık ekipleri, yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Hamile gelin dahil 6 kişi öldü - Resim : 3

Derede yan yatan ve yarısı suyun içinde duran otomobildeki 5 kişinin çıkarılması için ise itfaiye ekipleri büyük çaba harcadı. Otomobilden çıkarılan Harun Can Ateş, Sevgi Ateş, Şükriye Ateş, Sevda Em ve Gülsüm Em'in hayatlarını kaybettiği tespit edildi.

Hamile gelin dahil 6 kişi öldü - Resim : 4

7 AY ÖNCE EVLENEN GENÇ ÇİFT DE ÖLDÜ

Kazada yaşamını yitiren Harun Can Ateş ve Sevgi Ateş'in geçen yıl ağustos ayında evlendiği belirlendi. Harun Can Ateş'in oto yıkama işi yaptığı, Sevgi Ateş'in ise Serik Belediyesi'nde çalıştığı öğrenildi. Sevgi Ateş'in hamile olduğu ifade edildi.

Hamile gelin dahil 6 kişi öldü - Resim : 5

BAŞSAĞLIĞINA GİDERKEN KAZA YAPTILAR

Yapılan inceleme sonucunda kazada yaşamını yitiren 5 kişinin yakın akraba oldukları ve bir tanıdıklarına başsağlığına gittikleri sırada kazanın yaşandığı öğrenildi.

Hamile gelin dahil 6 kişi öldü ile ilgili etiketler Antalya Serik Hamile

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.