Hamile eşini, çocuğunun gözü önünde parçalara ayıran cani kocadan akılalmaz savunma: Klasik yalana sığındı!

Ümraniye'de Ozan Dum isimli cani koca, 6 aylık hamile eşi Hasret Dalkoparan'ı 1,5 yaşındaki kızının gözü önünde kurşun yağdırarak öldürüp parçalara ayırdı. Tutuklanan cani koca, ifadesinde ise alışılagelmiş savunmayı yaptı. Dum, "Ben eşimi beni aldattığını düşündüğüm için öldürdüm. Böyle bir olayın yaşanmasını istemezdim" dedi.

Kadına şiddetin son adresi İstanbul, Ümraniye

Geçtiğimiz cuma günü Ümraniye'de Hasret Dalkoparan madde bağımlısı dini nikahlı kocası Ozan Dum ile aşırı kıskançlık nedeniyle tartışarak ağabeyi Tolga Dalkoparan'ın evine sığındı.

AĞABEYİNİN MARKETE GİRMESİNİ FIRSAT BİLDİ

Tartışmadan birkaç gün sonra Ozan Dum, Dalkoparan'ın yaşadığı evi gözetlemeye başladı. Dum, Hasret Dalkoparan'ın ağabeyinin markete gitmesini fırsat bilerek evin içerisine daldı.

 Hamile eşini, çocuğunun gözü önünde parçalara ayıran cani kocadan akılalmaz savunma: Klasik yalana sığındı!

 

1,5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE VAHŞET

Dini nikahlı eşiyle tartışan Ozan Dum, ardından silahını çıkartarak Hasret Dalkoparan'a 1,5 yaşındaki çocuğunun gözü önünde kurşun yağdırdı.

ÖLDÜRÜP UZUVLARINI PARÇALADI

Kurşunların hedefi olan hamile kadın, hayatını kaybetti. Cani koca, kızının gözü önünde eşinin kollarını ve bacaklarını keserek parçalara ayırdı. Olayı gören yenge, polis, ambulans ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Hamile eşini, çocuğunun gözü önünde parçalara ayıran cani kocadan akılalmaz savunma: Klasik yalana sığındı! - Resim : 2

TAVAN KANA BULANMIŞ

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri Hasret Dalkoparan'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit ederek, hamile kadının cansız bedenini incelenmek üzere Adli Tıp Morguna kaldırdı. Öte yandan kurşunları televizyonu ve duvarları deldiği, tavanın ise kan bulandığı görüldü.

 Hamile eşini, çocuğunun gözü önünde parçalara ayıran cani kocadan akılalmaz savunma: Klasik yalana sığındı! - Resim : 3

CANİ KOCA RUHSATSIZ SİLAHLA YAKALANDI

Polis ekiplerinin detaylı çalışmaları sonucu silahlı koca Ozan Dum'un 18 suç kaydı olduğu ve kullandığı ruhsatsız tabancayla Çekmeköy'de yakalandı. Emniyette sorgulama işlemleri tamamlanan silahlı koca adliye sevk edildi. Şüpheli, Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hamile eşini, çocuğunun gözü önünde parçalara ayıran cani kocadan akılalmaz savunma: Klasik yalana sığındı! - Resim : 4

"ALDATTIĞINI DÜŞÜNDÜM. BÖYLE BİR OLAYIN YAŞANMASINI İSTEMEZDİM"

Sabah'ın haberine göre hakimlikteki sorgusunda tüyler ürperten bir savunma yapan şüpheli adamın söyledikleri pes dedirtti. Şüpheli Dum, Hakimlikteki savunmasında "Ben eşimi beni aldattığını düşündüğüm için öldürdüm. Böyle bir olayın yaşanmasını istemezdim" diyerek pişman olduğunu dile getirdi. Hakimlik ise şüpheli adamın tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

 

Hamile eşini, çocuğunun gözü önünde parçalara ayıran cani kocadan akılalmaz savunma: Klasik yalana sığındı! ile ilgili etiketler Çocuk Ümraniye ozan dum hasret dalkoparan cani dini nikalı koca
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.