Hamile bıraktığı 13 yaşındaki kızı öldürdü

Polonya'da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Patrycja P. adlı 13 yaşındaki kız akşam evine dönmedi. Şüpheler 14 yaşındaki sevgilisinin üzerindeydi. 15 yaşına girdiği gün gözaltına alınan genç erkek çapraz sorguda cinayeti itiraf etmek zorunda kaldı. 13 yaşındaki kızın cesedi ormanda üstü kartonlarla örtülü olarak bulundu. 10'dan fazla kez bıçaklandığı ve boynunun kesildiği tespit edilen kızın hamile olduğu belirlendi. Cinayetin de genç erkek bunu kabul edemediği için işlendiği ileri sürüldü.

Polonya'nın güneyindeki Piekary Slaskie kasabasında meydana gelen cinayet ülkede gündemin birinci maddesi oldu.

Patrycja P. adlı 13 yaşındaki kız çocuğu, erkek arkadaşı 14 yaşındaki Kacper S. tarafından bıçaklanarak öldürüldükten sonra ormanlık alanda gizlendi.

Cinayet, kız çocuğunun eve dönmemesi üzerine başlatılan aramalar sonucunda ortaya çıkartıldı.

13 yaşındaki kız çocuğunun akşam eve dönmemesi üzerine aile kızlarına telefonla aradı, ancak telefonun kapalı olması üzerine telaşa kapılan aile kızlarının daha önce hiç böyle davranmaması nedeniyle polise kayıp başvurusu yaptı.

Hamile bıraktığı 13 yaşındaki kızı öldürdü

Polis, kayıp kız çocuğunun son olarak Piekary Slaskie'de bir otobüs durağında birlikte görüldüğü 14 yaşındaki erkek arkadaşı ile konuştu. 14 yaşında çocuk, polise kız arkadaşının otobüse binerek kendisinden ayrıldığını ifade etti.

Ancak derinleştirilen araştırmalar sonucunda görgü tanıkları ikiliyi otobüste birlikte gördüklerini söylediler. Polis, bunun üzerine çelişkili ifadeler verdiğini belirlediği Kacper S.'yi ertesi gün, tam olarak 15 yaşına bastığı gün gözaltına aldı.

Kacper S. polis merkezinde yapılan sorgusunda Patrycja'yı bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf ederek, ormanlık alanda kartonla üstünü örterek sakladığı cesedin yerini gösterdi.

Olay yerinde yapılan ilk incelemede maktulün kalbi, karnı, bacağı dahil 10'dan fazla yerinden bıçaklandığı, boğazının da kesildiği tespit edildi.

Hamile bıraktığı 13 yaşındaki kızı öldürdü - Resim : 2

OTOPSİDE HAMİLE OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Patrycja P.'nin hamile olduğu, konuyu ailesine söylemeye hazırlandığı, Kacper S.'nin ise bunu kabullenemediği için cinayeti işlediği söylentileri çıktı.

Bunun üzerine ifadesi alınan maktulün annesi kızının hamile olup olmadığını bilmediğini, önümüzdeki hafta birlikte jinekoloğa gideceklerini ifade etti.

Nitekim savcılık kararıyla küçük kızın yapılan otopsisinde Patrycja P.'nin hamile olduğu tespit edildi.

Cinayet ülke genelinde yankı uyandırırken, 13 yaşındaki Patrycja ailesinin ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Cinayet esnasında 14 yaşında olan Kacper S. 3 aylığına çocuk tutukevine yerleştirildi.

Şu an 15 yaşında olan katil zanlısının tutukevinin ardından yerleştirileceği ıslahevinden 21 yaşında çıkacağı kaydedildi.

Mahkeme heyeti yargılama sürecinde cinayet esnasında 14 yaşında olan zanlıya yönelik suçlamayı değiştirip bir yetişkin gibi yargılanmasını talep edebileceği belirtildi.

Hamile bıraktığı 13 yaşındaki kızı öldürdü ile ilgili etiketler Polonya cinayet Hamile
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.