FETÖ'nün 'Gazman'ı, "Arka Sıradakiler"le zehirledi

SuperHaber'in sinema ve televizyon sektöründeki FETÖ'cüleri deşifre ettiği dosyaları büyük ses getirmişti. SuperHaber, yine çok ses getirecek bir dosyayı Türkiye'nin gündemine getiriyor...

15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 3 yıla yakın bir zaman geçmesine rağmen, hainlerin devletin tüm katmanlarından temizlenilebilmesi için operasyonlar devam ediyor. Neredeyse her sabah yeni bir FETÖ operasyonuyla güne uyanırken, ihanet çetesinin kendisini nasıl gizlediğini, adeta bir örümcek ağı gibi Türkiye'deki her kuruma nasıl yuvalandığını tekrar tekrar görüyoruz.

SuperHaber de bu süreçte hazırladığı özel dosyalarla, örgütün akla hayale gelmeyen alanlarda nasıl yuvalandığını, hangi propaganda faaliyetlerinde bulunduğunu gözler önüne serdi, seriyor...

FETÖ'nün 'Gazman'ı, "Arka Sıradakiler"le zehirledi

FETÖ'NÜN SİNEMA - TV ÖRGÜTLENMESİ

Kısa süre önce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu alan "Reis" filminin yapımcısı olan Ali Avcı'nın "Uyanış" isimli yeni filminde, Erdoğan'ın başına silah dayandığı bir anın sahnelendiğini ilk kez SuperHaber gündeme getirmiş ve Ali Avcı, FETÖ üyeliğinden ceza almıştı.

FETÖ'NÜN GAZMANI

Yine 15 Temmuz FETÖ'cü hain darbe girişiminin ardından kendisini "Anti-FETÖ"cü olarak tanıtan Hamdi Alkan'ın, yakın tarihte FETÖ'nün sektördeki gözde yönetmeni olarak önemli işler yaptığını SuperHaber ortaya çıkarmıştı.

BİROL GÜVEN - HAMDİ ALKAN ORTAKLIĞINDA FETÖ PROPAGANDASI

SuperHaber, Hamdi Alkan'ın başka 'marifetlerine' de ulaştı. Künyesinde Hamdi Alkan'ın "müdür", Birol Güven'in ise "program yaratıcısı" olarak göründüğü ve 30 Eylül 2007 ile 17 Haziran 2012 tarihleri arasında yayınlanan "Arka Sıradakiler" dizisinde de FETÖ propagandasının yapıldığı ortaya çıktı.

FETÖ'nün 'Gazman'ı, "Arka Sıradakiler"le zehirledi - Resim : 2

Dizinin bir sahnesinde, Pensilvanya şeytanı Fetullah Gülen isminin, dizinin liseli karakterlerinin birinin elinde açık açık ekrana getirildiği görülüyor. İzleyici kitlesi gençlerden oluşan "Arka Sıradakiler" dizisinin mimarı Alkan ve Güven'in, yeni nesilleri nasıl zehirlediğini, sinsi mesajlarını "senaryo" adı altında topluma nasıl zerk ettiğini en net biçimde ortaya koyan bu sahne, FETÖ tehdidinin hangi yöntemlerle ülkemiz için tehlike olduğunu ortaya koyması açısından çok çarpıcı bir örnek...

BİROL GÜVEN'İN "ÇOCUKLAR DUYMASIN" DİZİSİNDE DE FETÖ KİTABI VARDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Kanal D’de yayınlanan "Çocuklar Duymasın" adlı dizide kitaplıkta FETÖ'nün faaliyetlerini dünyaya tanıttığı "Barış Köprüleri; Dünyaya Açılan Türk Okulları" isimli kitabın izleyicilere gösterilmesinin ardından harekete geçerek soruşturma başlatmıştı.

 

FETÖ'nün 'Gazman'ı, "Arka Sıradakiler"le zehirledi ile ilgili etiketler FETÖ Hamdi Alkan Birol Güven
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.