Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel'e hırsız şoku

54 yaşındaki oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan'ın 42 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu eşi Selen Görgüzel, Nişantaşı'nda telefonunun çalındığını sosyal medya hesabından duyurarak 'Bana ulaşmak isteyenler, 2 saat sonra hayatım normale dönecek' açıklamasını yaptı.

2014 yılında yönetmen Hamdi Alkan ile hayatını birleştiren şarkıcı Selen Görgüzel, dün akşam saatlerinde Nişantaşı'nda talihsiz bir olay yaşadı. Görgüzel Alkan, Nişantaşı'nda telefonunu çaldırdı. Selen Görgüzel Alkan, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Alkan, "20 Ekim 17:15 sularında telefonum Nişantaşı'nda maalesef çalındı. Hırsız tespit edildi en yakın zamanda yakalanacaktır! Bana ulaşmak isteyenler 2 saat sonra hayatım normale dönecek" ifadelerini kullandı.

Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel'e hırsız şoku


 

Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel'e hırsız şoku ile ilgili etiketler Hamdi Alkan Nişantaşı Hırsızlık Instagram Selen Görgüzel cep telefonu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.