Hamdi Alkan'dan Selen Görgüzel'e: ''Benden uzak, kendi hayatına yakın olsun''

Hamdi Alkan, Selen Görgüzel'le biten evliliği hakkında ilk kez konuştu. Ünlü yönetmenden 6 ay önce boşanan Selen Görgüzel, sosyal medyadaki 'Alkan' soyadını değiştirmediği için 'ben nelerden vazgeçmedim ki' deyip mavi tikli Instagram hesabını kapatmıştı. Konu hakkında yorumda bulunan Hamdi Alkan, eski eşinin kendi soyadını kullanmamasıyla ilgili 'Kendi kararı. Doğru bir karar vermiştir' dedi. Alkan ayrıca Görgüzel için 'Benden uzak olsun' ifadelerini kullandı.

Oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel ile 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz Mart ayında sonlandıran ünlü yönetmen Hamdi Alkan, 360 TV'de yayınlanan "Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece" programına konuk oldu. Biten evliliği hakkında konuşan 55 yaşındaki Hamdi Alkan, Selen Görgüzel için ''Benden uzak, kendi hayatına yakın olsun'' açıklamasında bulundu.

''EVLİLİĞİ YÜRÜTEMEDİK'' 

Bu zamana kadar biten evliliğiyle ilgili açıklama yapmayan Hamdi Alkan, boşanma nedenini açıkladı: "Selen'le evliliği yürütemedik. Döndüremediğim noktada da vurmadan ve kırmadan bitirdik. Konuşma yasağını da dijital ortamda çocuklarım için kalmaması adına aldırdım. Benim özel hayatım, yaşandı ve bitti"

hamdi alkan - selen görgüzel

''HERKESİN YOLU AÇIK OLSUN''


Instagram hesabında Alkan soyadını kaldıramadığı için kendisine yeni bir sayfa açan eski eşi Selen Görgüzel'ün bu hamlesiyle ilgili de konuşan Hamdi Alkan, ''Hiç üzülmedim öyle şeylere. Kendi üslubu ve tarzı. Bence kararları doğru. Afiyet olsun. Yemişler soyadı. Herkesin yolu açık olsun. Kızım Zeynep'le görüşüp görüşmemesi beni ilgilendirmiyor. Bilgim yok. Beni ilgilendirmiyor, isteyen istediğiyle görüşür. Benim bir yolum, hayatım var. Dediğim gibi gayet güzel bu yolda ilerliyorum. İsteyen istediğiyle görüşsün etsin. Benden uzak olsun, kendi hayatına yakın olsun.'' dedi.

hamdi alkan

''3 KERE EVLENDİM, YETER''


Gökay Kalaycıoğlu'nun ''3. bir kişiyle 4'üncü evliliğini yapmayı düşünüyor musun?'' sorusu karşısında ise, Alkan, ''Evlilik artık yeter. 3 kere yaptık biz. Bundan sonra daha güzel şeyler yaşayalım. Neden daha uzun soluklu, daha saygı çerçevesinde, daha paylaşımsal şeylerimiz neden olmasın... Paylaşacak, anlatacak, yaşayacak çok şeyim var. Biriyle yaşayayım derdinde değilim. Güzel olabilecek bir yola giren hayatım var her anlamda. Bunun altını açmayacağım. Ama şu anda işlerime konsantreyim. Kalbimde tabii ki bir mutluluk var. Kalbimde bir mutluluk var, olacaktır. İşime aşığım, hayatıma aşığım. Çok güzel şeyler hayatımızda. Hayatımda öyle biri var ki of...'' ifadelerini kullandı.


Selen Görgüzel'in çok gündem olan tiyatro oyunu hakkında da konuşan Alkan, ''Orada izin alınması lüzumsuzdu. Gereksiz şekilde altı çizildi. Allah herkesin yolunu açık etsin. Herkesin işi rast gitsin.'' şeklinde konuştu.

 

 

 

Hamdi Alkan'dan Selen Görgüzel'e: ''Benden uzak, kendi hayatına yakın olsun'' ile ilgili etiketler Hamdi Alkan Selen Görgüzel Gökhan Kalaycıoğlu Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.