Hamdi Alkan'dan heyecanlandıran paylaşım! Yeni proje müjdesini böyle duyurdu

2014 yılında evlendiği, kendisinden 12 yaş küçük olan Selen Görgüzel ile 18 Mart'ta boşanan 55 yaşındaki ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını heyecanlandırdı. İmaj değiştiren Hamdi Alkan yeni halini ''yeni proje için yeni saç stili'' notuyla yayınladı.

Selen Görgüzel ile olan 8 yıllık evliliğini 18 Mart'ta anlaşmalı olarak sonlandıran Hamdi Alkan, 116 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Saç stilini değiştiren ve imaj yenileyen 55 yaşındaki ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan yeni proje müjdesi verdi.

''YENİ PROJE İÇİN YENİ SAÇ STİLİ''


2016'da kiloları nedeniyle sağlık sorunları yaşayan ve geçirdiği tüp mide ameliyatıyla fazla kilolarından kurtulup sağlığına kavuşan Hamdi Alkan yeni haliyle dikkat çekti. Saç stilini değiştiren Alkan, son halini Instagram hesabından ''Küçük bir ipucu: yeni proje için yeni saç stili'' notunu düştü. Bu paylaşımıyla hayranlarını ve takipçilerini heyecanlandıran Hamdi Alkan, yeni projesi hakkında ise detaylı bilgi vermedi.

İşte Hamdi Alkan'ın son hali...

 Hamdi Alkan'dan heyecanlandıran paylaşım! Yeni proje müjdesini böyle duyurdu

Hamdi Alkan'ın daha önce rol aldığı yapımlar: Aziz, Kırk Yalan, Meleklerin Aşkı, Erkenci Kuş, Muhteşem Yüzyıl, En İyi Arkadaşım, Yol Ayrımı...

 

Hamdi Alkan'dan heyecanlandıran paylaşım! Yeni proje müjdesini böyle duyurdu ile ilgili etiketler Hamdi Alkan Sosyal Medya Selen Görgüzel
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.