Hamdi Alkan'dan boşanan Selen Görgüzel bakıma girdi... İşte yeni imajı

Geçtiğimiz günlerde Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini sonlandıran 43 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel yaz öncesi bakıma girdi. Şimdilerde konser sahnelerinde fırtınalar estiren ve sahne kıyafetleriyle gündemde olan Selen Görgüzel imaj değiştirdi. İşte Selen Görgüzel'in son hali...

43 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, Hamdi Alkan ile olan evliliğini geçtiğimiz günlerde 'fikir ayrılıkları' nedeniyle sonlandırmıştı. İkili Beykoz Aile Mahkemesi’nde görülen ve yaklaşık 10 dakika süren davada anlaşmalı olarak boşanmıştı.


SAÇLARINI BOYATTI

Boşanmanın ardından cesur ve iddialı sahne kostümleriyle magazin gündeminde adından sıkça söz ettiren Selen Görgüzel yaz öncesi bakıma girdi. Ünlü sanatçı saçlarını açık renge boyatarak imaj yeniledi.

Kuaför salonundan karelerini 251 bin takipçisinin bulundu Instagram hesabından yayınlayan Selen Görgüzel yeni hali için 'Yaza doğru saç değişimi... Sanırım kendime aşık oldum' ifadelerini kullandı.

İşte Selen Görgüzel'in son hali...

Hamdi Alkan'dan boşanan Selen Görgüzel bakıma girdi... İşte yeni imajı

Hamdi Alkan'dan boşanan Selen Görgüzel bakıma girdi... İşte yeni imajı - Resim : 2

 

 

Hamdi Alkan'dan boşanan Selen Görgüzel bakıma girdi... İşte yeni imajı ile ilgili etiketler Sosyal Medya Selen Görgüzel imaj degişim son hali
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.