Hamburg'daki bir lisede 'silahlı saldırgan' alarmı verildi!

Özel Heidelberg Üniversitesi'nde yaşanan dramatik olaydan sonra tüm Almanya düken üstünde. Bu kez de polis, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Hamburg kentinde silahlı bir gencin binaya girmiş olabileceği gerekçesiyle bir okulda arama yapıyor.

Almanya’nın Hamburg kentinde silahlı bir gencin Otto Hahn Lisesi'ne girmiş olabileceği gerekçesiyle polis tarafından arama yapıldı.

Silahlı kişinin Hamburg'un Jenfeld semtindeki okula mı girdiği yoksa sadece oradan mı geçtiği henüz belli değil.

Hamburg polis müdürlüğü, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "Otto Hahn Lisesi'nde büyük bir polis operasyonu var. Okulun çevresi kapatıldı. Silahlı bir gencin okul binasına girdiği söyleniyor. Sizi buradan bilgilendireceğiz" ifadeleri kullanıldı.

Polis ayrıca, gencin tespit edilme çalışmalarının devam ettiğini belirterek şunları söyledi:
"Gözlenen saldırganın gerçekten binaya girip girmediği veya sadece 'okul binası yönünde' yürüdüğü, belki de okulu geçip geçmediği belli değil. Önlem olarak, okul binası şu anda özel birimler tarafından aranıyor."

Hamburg'daki bir lisede 'silahlı saldırgan' alarmı verildi! ile ilgili etiketler lise polis hamburg silahlı saldırgan alarm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.