Hamaney'den skandal Hz. Hüseyin paylaşımı!

Dün ABD'nin Bağdat'ta gerçekleştirdiği hava saldırısında öldürülen Kasım Süleymani için İran'da bir çok noktada anma töreni düzenlendi. Kerman'daki yas ritüelinin ardından bugün Hamaney'in resmi internet sitesinden Süleymani'nin Hz. Hüseyin tarafından karşılandığını anı tasvir görsel sosyal medyaya servis edildi.

Amerikan saldırısında öldürülen İran Devrim Muhafızları ordusuna bağlı Kudüs Gücü komutanı Kasım Süleymani ve altı kişi için İran'da cenaze törenleri düzenlendi.

Dün ölüm haberinin doğrulmasının ardından ülkenin birçok farklı noktasında halk sokaklara dökülmüştü. Kanal 24 ekranlarında yayınlanan Moderatör isimli programda gazeteci Ersoy Dede, yas törenlerinin gerçekleştirildiği anları izleyicilerle paylaşmıştı. 

Şİİ FANATİZMİ ETKİSİNİ GÖSTERDİ

Lübnan, Yemen, Suriye ve Irak'taki birçok kanlı eylemin, Müslümanların ölümüne neden olan olayların ardında parmağı olan Süleymani için Hamaney tarafından skandal bir paylaşım yapıldı.

Söz konusu paylaşımda Kerbela şehidi Hz. Hüseyin'in cennette İran halkı tarafından şehit ilan edilen Kasım Süleymani'yi karşıladığı an tasvir edildi. 

Hamaney'den skandal Hz. Hüseyin paylaşımı!

 

Hamaney'den skandal Hz. Hüseyin paylaşımı! ile ilgili etiketler ABD Irak İran Suriye Ersoy Dede Kasım Süleymani hamaney Hz. Hüseyin
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.