Haluk Levent'ten 'koronavirüs' tarzı! 10 yıl sonra ilk kez...

Koronavirüsün Türkiye'ye gelmesinin ardından sosyal medya üzerinden ünlüler çağrı yapan ve büyük miktarda yardım toplayan şarkıcı Haluk Levent, virüsle ilgili bir adım daha attı. Ünlü şarkıcı, 10 yıldır kesmediği sakalını daha hijyenik olmak için kesti.

Müzik kariyerinin yanı sıra yaptığı yardımlarla adından söz ettiren Haluk Levent, daha hijyenik olmak için 10 yıldır hiç kesitmediği sakallarını tıraş etmek zorunda kaldı.

"10 YIL SONRA İLK KEZ..."

Yeni halini Twitter hesabından takipçileriyle paylaşan Levent, "10 yıl sonra ilk kez sakalsız. Gece bakmayın korkarsınız" dedi.

Haluk Levent'ten 'koronavirüs' tarzı! 10 yıl sonra ilk kez...

Öpücük atarak poz veren Levent, "Abi sakalsız haline alışırız da bu öpücük ne ergenler gibi" diyen kadın takipçisine "E işte ergen oldum ya. Ondan o öpücük" cevabını verdi.

ZOR DURUMDA OLAN AİLELER İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Koronavirüs salgınından dolayı zor durumda olan aileler için yardım kampanyası başlatan Haluk Levent, 10 bin 500 ailenin gıda ihtiyacı için 3 milyon TL toplamıştı. AHBAP kurucusu Levent, bu süreçte 2 milyon 573 bin 598 TL daha toplandığını söyleyerek biraz daha yardım aldıklarında 10 bin aileye daha destek vereceklerini söylemişti.

Haluk Levent'ten 'koronavirüs' tarzı! 10 yıl sonra ilk kez... ile ilgili etiketler Haluk Levent AHBAP Koronavirüs Korona tıraş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.