Haluk Levent'le Yeniden stüdyosu nerede? 18 Kasım Haluk Levent'le yeniden konukları kimler?

Şarkıcı Haluk Levent'in sunduğu program bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. Haluk Levent'le Yeniden programının konusu yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım elini uzatmak... İlk kez bir TV kanalında hayranları ile buluşan Haluk Levent'le Yeniden stüdyosu nerede? Çekimler nerede yapılıyor?

Yardıma ihtiyacı olan vatandaşları yardımseverler ile buluşturan ve sunuculuğu AHBAP Derneği kurucusu şarkıcı Haluk Levent'in yaptığı Haluk Levent'le Yeniden 18 Kasım yeni bölümü ile ekrana geliyor. Star Tv ekranlarında interaktif bir program olarak yayın hayatına başlayan Haluk Levent'le Yeniden stüdyosu nerede? Çekimler nerede yapılıyor?

Haluk Levent'le Yeniden programının konusu şöyle: Yardıma ihtiyacı olan vatandaşları interaktif bir yayıncılık anlayışıyla yardımseverler ile buluşturmak amacıyla yola çıkan Haluk Levent'le Yeniden programı her hafta sürprizler ile izleyicisini şaşırtıyor. Levent'in sanatçı dostlarının da konuk olarak katıldığı program çaresizlerin çaresi olma parolasıyla yola çıkıyor.

Haluk Levent'le Yeniden nerede çekiliyor? Bu haftaki konukları kimler?

İzleyenleri de derinden etkileyen Haluk Levent'le Yeniden programı nerede çekiliyor, stüdyo nerede gibi sorular da merak konusu oldu.

Star Tv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Haluk Levent'le Yeniden Programı Kibrithane'de çekiliyor. Kibrithane ise İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde yer alıyor.

Haluk Levent'le Yeniden stüdyosu nerede? 18 Kasım Haluk Levent'le yeniden konukları kimler? ile ilgili etiketler Haluk Levent haluk leventle yeniden nerede çekiliyor haluk leventle yeniden stüdyosu nerede
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.