Haluk Levent'le Yeniden neden yayından kaldırıldı?

Şarkıcı Haluk Levent'in Star TV ekranlarında yayınlanan programı Haluk Levent'le Yeniden yayından kaldırıldı. İhtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedefleyen ve her hafta ünlü isimlerin konuk olduğu program düşük reytingler yüzünden yayından kaldırıldı.

Türk halkının yardım programlarına olan ilgisi azaldı. Yardımseverliği ile tanınan ve AHBAP Derneği'nin kurucusu şarkıcı Haluk Levent'in kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan programı Haluk Levent'le Yeniden programı reytinglere kurban oldu.

 HALUK LEVENT'LE YENİDEN YAYINDAN KALDIRILDI

Levent'in şarkıları ile süslediği ve birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu programın daha önce de yayın günü değiştirilmiş Perşembe gününden Pazar gününe çekilmişti.

İstenen reytinglere ulaşamayan kanal yönetimi programın da fişini çekmiş oldu. Yapımcılığını Global Medya ile Poll Production'un üstlendiği yapımın ömrü 4 bölüm sürdü.

Haluk Levent'le Yeniden neden yayından kaldırıldı? ile ilgili etiketler Haluk Levent Haluk Levent'le Yeniden
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.