Haluk Levent'in SMA’lı çocuklar için yaptığı programı neden bitti?

53 yaşındaki şarkıcı ve AHBAP Derneği'nin kurucusu olan Haluk Levent, Antalya'da katıldığı bir organizasyonda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Levent, SMA’lı çocuklar için yaptığı programın yayından kaldırılmasıyla ilgili konuşarak nedenini açıkladı.

Otel Satın Alma Yöneticileri Derneği’nin düzenlediği organizasyon kapsamında Antalya’da sevenleriyle buluşan Haluk Levent kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Levent, yayından kaldırılan programı ile ilgili ilk kez konuşarak yeni projelerini de açıkladı.


Rock müziğinin usta ismi Haluk Levent Antalya’da düzenlenen organizasyon kapsamında sevenleriyle buluştu. Levent, Aralık ayında yayından kaldırılan televizyon programına devam edeceğini söyledi.


''PROGRAMA TEKRAR BAŞLAYACAĞIZ''

Ünlü şarkıcı, "SMA'lı çocuklarla ilgili çalışmanın kesilmesiydi. Devlet kurumlarıyla aynı doğrultuda gitmek istiyoruz. Aslında program bitmedi, faklı bir konseptle tekrar programa başlayacağız" dedi.

Kurucusu olduğu AHBAP platformuyla birçok ihtiyaç sahibinin yardımına koşan ünlü sanatçı, şimdi de otizmle ilgili çalışmalar yapacağını duyurdu. Hayatını yardım kampanyalarına adayan Haluk Levent, bu arada kendisine zaman ayırmayı da ihmal etmediğini belirtti.


Öte yandan, Rus Kızıl Ordu Korusu ile Türkiye'yi dolaşarak Cumhuriyet marşlarını seslendiren Haluk Levent, konserlerden elde edilen gelirin 150 bin lirasını Mehmetçik Vakfı'na bağışladı. Bakan Akar'dan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolasıyla Milli Savunma Bakanlığınca düzenlenecek bir etkinlikte sahneye çıkması için davet aldığını kaydeden Haluk Levent, bu daveti memnuniyetle kabul ettiğini belirtti.

Haluk Levent'in SMA’lı çocuklar için yaptığı programı neden bitti? ile ilgili etiketler Haluk Levent
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.