Haluk Levent'in paylaşımına Emir Sarıgül'ün eski eşi Fatoş Altınbaş'tan dikkat çeken yorum

İş insanı Emir Sarıgül, Türkiye'nin birçok noktasında meydana gelen yangınlar için şarkıcı Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP Derneği'ne bağışta bulundu. Bağışı Twitter'dan duyuran Levent'in açıklamasına, Sarıgül'ün 2020 yılında 13 yıllık eşi Fatoş Altınbaş'ın yaptığı yorum işe görenleri şaşırttı.

Son dönemde ünlü sunucu Buket Aydın ile yaşadığı aşkla gündemde olan iş insanı Emir Sarıgül, bu kez de orman yangınları için yaptığı bağışla gündeme geldi. 2019 yılında 13 yıllık eşi Emir Sarıgül'den boşanan Fatoş Altınbaş, eski eşinin yalanını ifşa etti.

AHBAP Derneği'nin kurucusu sanatçı Haluk Levent, orman yangınları nedeniyle yardım çalışmalarına devam ediyor. Levent, derneğine bağışta bulunan ünlü isimlere Twitter hesabı üzerinden paylaşarak teşekkür ediyor. AHBAP Derneği'ne Acun ılıcalı, Başak Dizer & Kıvanç Tatlıtuğ, İrem Helvacıoğlu, Kaan Sekban, Kerimcan Durmaz'dan sonra şimdi de iş insanı Emir Sarıgül bağışta bulundu.


EMİR SARIGÜL: ''KIZLARIM YANIMDALAR''

Levent, Sarıgül'ün yangın bölgesinde kullanılmak üzere 150 bin TL bağışta bulunduğunu açıklayarak ''Sevgili Emir Sarıgül aradı. "Abi kızlarım Ayşenaz ve Azra yanımdalar. Yangın olayından çok etkilendiler. Onlar adına 150 bin TL bağış yapıyorum'' ifadelerini kullandı.

Haluk Levent'in paylaşımına Emir Sarıgül'ün eski eşi Fatoş Altınbaş'tan dikkat çeken yorum

FATOŞ ALTINBAŞ: ''KIZLAR BİR AYDIR BABALARIYLA GÖRÜŞMEDİLER''


Levent'in bu açıklaması sonrası, Emir Sarıgül'ün Ayşe Naz ve Azra adındaki kızlarının annesi Fatoş Altınbaş'ın yaptığı yorum şaşırttı.

Haluk Levent'in tweetine Fatoş Altınbaş şu yanıtı verdi; "Kızlarım Ayşenaz ve Azra bir aydır babalarıyla görüşmediler ama tabii bağış, bağıştır. Yalan kısmına takılmayalım. Tebrikler"

Haluk Levent'in paylaşımına Emir Sarıgül'ün eski eşi Fatoş Altınbaş'tan dikkat çeken yorum


Haluk Levent'in kısa bir süre sonra yaptığı bu paylaşımı silmesi dikkat çekti.

 

 

 

 

 

Haluk Levent'in paylaşımına Emir Sarıgül'ün eski eşi Fatoş Altınbaş'tan dikkat çeken yorum ile ilgili etiketler Haluk Levent Buket Aydın AHBAP Derneği emir sarıgül Fatoş Altınbaş orman yangınları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.