Haluk Levent'in basından bir ricası var! Türkiye'den ayrılma kararı alan AHBAP kurucusu neden gidiyor?

AHBAP Derneği'nin kurucusu ve Türkiye'nin en sevilen sanatçılarından Haluk Levent'ten bomba bir karar geldi. Gelecek yıldan itibaren yurt dışına yerleşeceğini açıklayan sanatçı haberi sosyal medyadan duyurdu. Dernekteki görevini devredeceğini açıklayan Levent'in yurt dışına çıkış sebebi ise şaşırttı.

Toplumsal olaylara karşı duyarlılığıyla bilinen ve kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile milyonlarca kişinin hayatına dokunan Haluk Levent'ten herkesi şaşırtan bir karar geldi. Yurt dışına yerleşeceğini açıklayan Levent kararı Twitter hesabından açıkladı.

"HALUK LEVENT'TEN BOMBA KARAR GELDİ!"

2022 yılının 26 Kasım'ında yurt dışına yerleşeceğini açıklayan Levent'in bu kararı vermesindeki neden de ortaya çıktı. Ahbap Derneği üyeliğinin devam edeceğini söyleyen ancak görevini devredeceğini açıklayan sanatçının yurt dışına yerleşme kararının nedeni de belli oldu.

Haluk Levent kimdir, kaç yaşında, nereli, hastalığı ne? İşte merak edilenler

"ARTIK MÜZİK YAPMAK İSTİYORUM!"

"Gelecek yılın 26 Kasım günü görevi yeni arkadaşlarımızdan birisine devredip yurtdışına yerleşiyorum. AHBAB üyeliğim devam edecek. AHBAB'ta 6 yıl dolmuş olacak. Artık müzik yapmak ve kendime zaman ayırmak istiyorum. Yani 1,5 yıl daha katlanacaksınız bana.

Haluk Levent: Ölmedim, yemin edebilirim

"BAŞLIKLARI BU ŞEKİLDE ATMAYIN"

Yurt dışına yerleşmek konusundaki haberlerini yapan gazetecilere seslenen Haluk Levent, Sözcü gazetesinin başlığına da sitem etti. Ünlü şarkıcı, "Sevgili gazeteci arkadaşlar. Başlıkları bu şekilde atmayalım. Daha 1,5 yıl var. İşlerimiz var daha." ifadelerini kullandı.

Haluk Levent'ten müzisyenlere: Ödenmemiş su, elektrik ve doğalgaz faturanız  varsa bize başvurun - 01.06.2021, Sputnik Türkiye

Haluk Levent'in basından bir ricası var! Türkiye'den ayrılma kararı alan AHBAP kurucusu neden gidiyor? ile ilgili etiketler Haluk Levent AHBAP Derneği
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.