Haluk Levent o çocuklara sahip çıkacak!

Rock müziğin başarılı ismi Haluk Levent, Adana'da hamile kediyi Pitbull cinsi köpeğin ağzına atarak ölmesine neden çocuğun topluma kazandırılması için elinden geleni yapacağını Twitter hesabından duyurdu.

Adana’da bir çocuk, kuyruğundan tuttuğu ‘Çıtır’ isimli hamile kediyi arkadaşının Pitbull cinsi köpeğinin ağzına atarak ölmesine neden oldu. Şarkıcı Haluk Levent ise Twitter hesabından paylaşım yaparak çocuklara sahip çıkacaklarını söyledi.

HALUK LEVENT SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Twitter hesabından paylaşım yapan Levent, “Önce mahkeme sürecinin sonucunu bekleyeceğiz. Sonra bu çocukları topluma kazandırmak için aileleri ile görüşeceğiz elimizden ne gerekirse yapacağız. Bu şekilde bırakıldığında tüm canlılar için tehlike oluşturacaklar” dedi.

Haluk Levent o çocuklara sahip çıkacak!

OLAYDA NE OLMUŞTU?

Adana’da bir çocuk, kuyruğundan tuttuğu hamile kediyi arkadaşının Pitbull cinsi köpeğinin ağzına atarak ölmesine neden oldu. Kedinin saibi olayın durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekip, kamera kayıtlarını inceleyerek çocukları tespit ederek gözaltına aldı.

Kediyi tutup köpeğin ağzına atan A.Y., sağlık kontrolü için Adli Tıp Kurumu'na götürülürken basın mensuplarının "Kedi öldü hiç mi üzülmedin?" sorusuna "Ben seni vursam bile üzülmem, kediye mi üzüleceğim?" yanıtını verdi. Çocuklardan birinin görüntülendiğini görünce "Çekin alem yakışıklı görsün" demesi dikkat çekerken, A.Y.'nin "Ağabeylere selam, çatışmaya devam. Yaşımızın yetmediği yerde yaşantımız yeter, biz Denizli çocuğuyuz" dedi.

Haluk Levent o çocuklara sahip çıkacak! - Resim : 2

 

Haluk Levent o çocuklara sahip çıkacak! ile ilgili etiketler Adana Denizli köpek Haluk Levent kedi AHBAP
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.