Haluk Levent neden hapis yattı? İbo Show'un konuğu Haluk Levent neden hapse girdi?

Haluk Levent neden hapse girdi sorusu, Haluk Levent'in İbo Show'a konuk olarak katılması sonrası tekrar gündeme geldi. STAR TV'de yayınlanan İbo Show'a katılan ünlü sanatçı Haluk Levent neden hapis yattı?

Haluk Levent neden hapse girdi, İbo Show'a konuk olarak katılan Haluk Levent neden hapis yattı? İşte yanıtı..ç

HALUK LEVENT NEDEN HAPSE GİRDİ?

Haluk Levent, 1997’de, 3 milyon liralık karşılıksız çek nedeniyle tutuklandı. Sanatçı, Adana E Tipi Cezaevi’ne gönderildi. Oradan da Metris Cezaevi’ne nakledildi. Levent 9 ay 15 gün hapis yattı.

Hapse Girmiş Ünlüler Ve Suçları

İşte bir dönem hapis yatan ünlüler ve suçları...

İşte bir dönem hapis yatan ünlüler ve suçları... Serdar Ortaç

Serdar Ortaç

Pop müziğin ünlü ismi Serdar Ortaç 1999 yılında 'Askerlikten kısmen veya tamamen kurtulmak için hile yapmak' suçundan 54 gün Mamak Askeri Cezaevi'nde kaldı.

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy

Ünlü sanatçı 19 Eylül 1980'de evine gelen hakime hakaret edince tutuklanıp, İzmir Buca Cezaevi'nde özel bir bölüme yerleştirildi. 11 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılan Ersoy'un cezası hapishanede yattığı 45 gün göz önüne alınarak ertelenmişti. Ersoy, daha sonra Kuşadası'nda bir gazeteciye saldırıp, makinesini kırdığı iddiasıyla Söke Cezaevi'ndeki kadınlar koğuşuna konulmuş ve orada da 2 ay yatmıştı

Gökhan Özen

Gökhan Özen

Kız arkadaşına sözle taciz eden bir kuaförü kaçırarak döven şarkıcı Gökhan Özen darp suçundan 2 ay cezaevinde kaldı.Gökhan Özen, ‘Olaya sadece arabam karıştı ama ben neden hapis cezasına çarptırıldım bilmiyorum.’ dedi.

Ebru Şallı

Ebru Şallı

1999 yılıda kokain kullandığı iddiasıyla gözaltına alındı. Ardından tutuklanarak Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'nde 15 gün kaldı.

Doğuş

Doğuş

Küçük yaşta bir kıza tacavüz suçundan 1993'te 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bayrampaşa’da 4 ay kaldı. Irzına geçtiği kız ile evlenince serbest bırakıldı.

Haluk Levent neden hapis yattı? İbo Show'un konuğu Haluk Levent neden hapse girdi? ile ilgili etiketler Haluk Levent
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.