Haluk Levent, istek şarkıyı bilmediği için öldürülen müzisyen Onur Şener'in çocuklarının eğitim masraflarını üstlendi

Ankara’nın Çankaya ilçesinde 3 kişi, istekte bulunduğu şarkıyı bilmediği gerekçesiyle müzisyen Onur Şener'i öldürdü. Şarkıcı ve AHBAP Derneği'nin kruucusu Haluk Levent, cinayete kurban giden müzisyenin çocuklarının okul masraflarını karışayacaklarını belirtti.

Ankara'da çalıştığı mekanda tartıştığı üç kişi tarafından saldırıya uğrayan ve ağır yaralanan müzisyen Onur Şener, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Onur Şener'in boğazından ve yüzünden aldığı cam kesikleri nedeniyle aşırı kan kaybettiği belirtildi.

onur şener

''ÇOCUKLARIN TÜM ÖĞRENİM MASRAFLARINI KARŞILAYACAĞIZ''

Sanatçı Haluk Levent, Twitter hesabından paylaşımda saldırıda hayatını kaybeden Onur Şener'in çocuklarının okul masraflarını AHBAP Derneği olarak karşılayacaklarını belirtti.

Şarkıcı ve AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ''Ve az önce de Ahbap Yardımlaşma ekibi @ahbap_ankara ile görüşme gerçekleştirdi. Onlar yarın Onur’un ailesi ile görüşecek. Çocukların tüm öğrenim masraflarını karşılayacağız. #OnurŞener'' ifadelerini kullandı.

 haluk levent  - onur şener

NE OLDU?

Ankara’nın Çankaya ilçesindeki bir mekanda bulunan 3 kişi, müzisyen Onur Şener’den istek şarkıda bulundu. Müzisyen Onur Şener ise şarkıyı bilmediğini söyledi. Bunun üzerine 3 kişi, mekan kapanışı müzisyen ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucunda 3 kişi, Onur Şener’e şişelerle saldırırken ortalık savaş alanına döndü. Kırılan cam şişeleri Onur Şener'in boynuna saplanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırırken sağlık ekipleri ise kavgada ağır yaralanan Onur Şener’i hastaneye sevk etti. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Onur Şener hayatını kaybederken polis olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı. Onur Şener'in cenazesi bugün Ankara'da toprağa verilecek.

onur şener

 

Haluk Levent, istek şarkıyı bilmediği için öldürülen müzisyen Onur Şener'in çocuklarının eğitim masraflarını üstlendi ile ilgili etiketler Ankara cinayet Haluk Levent onur şener AHBAP Derneği
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.