Haluk Bilginer - Zerrin Tekindor ayrılığının nedeni Aşkın Nur Yengi mi?

2012 yılında boşanan Aşkın Nur Yengi-Haluk Bilginer çifti, kızları Nazlı’nın ısrarına dayanamayıp yeniden görüşmeye başladı. Zerrin Tekindor’un da bu yüzden Bilginer’den ayrıldığı konuşuluyor.

Sabah'tan Okan Filizçay'ın haberine göre altı yıl evli kalıp 2012'de boşanan Aşkın Nur Yengi-Haluk Bilginer çifti arasında sular yeniden ısınıyor. İddiaya göre, kızları Nazlı'nın anne-babasıyla birlikte aynı evde yaşamak istemesi ikiliyi harekete geçirdi. Kızlarını kıramayan ikili, yeniden görüşmeye başladı.

ASIL AYRILIK NEDENİ

Kızları için zaman zaman birlikte tatile çıkan ikilinin yeniden aynı evde yaşayabileceği konuşuluyor. Bu arada Zerrin Tekindor'la Bilginer'in gerçek ayrılık nedeninin de bu yakınlaşma olduğu söyleniyor.

Haluk Bilginer - Zerrin Tekindor ayrılığının nedeni Aşkın Nur Yengi mi? ile ilgili etiketler Haluk Bilginer Zerrin Tekindor aşkın nur yengi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.