Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrolünü paylaştığı Baba dizisinin ilk fragmanı yayınlandı

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı, güçlü kadrosuyla dikkat çeken Show TV ekranlarında seyirci ile buluşmaya hazırlanan, Ay Yapım imzalı 'Baba' dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.

Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş'ı buluşturan, bir Anadolu hikayesini konu alan "Baba" dizisinden merakla beklenen ilk fragman geldi. Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken film çok yakında Show TV ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrolünü paylaştığı Baba dizisinin ilk fragmanı yayınlandı


BABA DİZİSİNİN KONUSU

Başrollerinde usta oyuncu Haluk Bilginer ile son yılların başarılı, genç oyuncusu Tolga Sarıtaş’ı buluşturan ‘Baba’ çok yakında Show TV’de başlıyor.

Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’ın kaleminin Çağrı Bayrak’ın rejisiyle buluşacağı dizi bir Anadolu kasabasında yaşayan Saruhanlı Ailesi’nin mütevazi hayatının aniden değişimini konu alacak.

Şimdiden heyecanla beklenen diziden ilk fragman yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda Saruhanlı ailesinin reisi Emin ile hapisten çıkan oğlu Kadir’in aile kavramı üstüne yaşadığı çatışmanın ipuçları yer alıyor.

 Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrolünü paylaştığı Baba dizisinin ilk fragmanı yayınlandı - Resim : 2

DİZİNİN OYUNCU KADROSU

Haluk Bilginer (Emin Saruhanlı)

Ayda Aksel (Fazilet Saruhanlı)

Tolga Sarıtaş (Kadir)

Deniz Hamzaoğlu (Yaşar)

Bihter Dinçel (Münevver)

Zeynep Tuğçe Bayat (Şahika)

Özge Yağız (Büşra)

Oktay Çubuk (Kadircan)

Hakan Kurtaş (İlhan)

Taner Rumeli (Servet)

Damlasu İkizoğlu (Kübra)

Özge Özacar (Cansu)

Beril Pozam (Beril)

Begüm Akkaya (Vildan).

 

 

Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrolünü paylaştığı Baba dizisinin ilk fragmanı yayınlandı ile ilgili etiketler baba Show TV Haluk Bilginer Tolga Sarıtaş baba dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.