Haluk Bilginer ve ekibinden 'Cübbeli Ahmet' şarkısı: Öp beni, yut beni, yala beni!

Cübbeli Ahmet'in bir vaazında kullandığı ifadelerle şarkı yapan Haluk Bilginer ve Oyun Atölyesi ekibi, çektikleri eğlenceli video ile sosyal medyada gündem oldu.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak Bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün bir vaazında müzik dinleyenleri eleştirdiği videosu sosyal medyada TT oldu.

"ÖP BENİ, YUT BENİ, YALA BENİ, ŞAP BENİ, ŞUP BENİ"

Usta oyuncu Haluk Bilginerve Oyun Atölyesi', Cübbeli'nin remixini yaptı, sosyal medya sallandı: Öp beni, yut beni, yala beni, şap beni, şup beni...

'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün sanatçılarla ilgili yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu. Cübbeli Ahmet Hoca'nın "manyak manyak işler" eleştirisi yaptığı videosu altına döşenen müzikle dün gün boyu sosyal medyada dolandı.

Haluk Bilginer ve ekibinden 'Cübbeli Ahmet' şarkısı: Öp beni, yut beni, yala beni!

Haluk Bilginer'in Oyun Atölyesi de bu akıma kayıtsız kalamadı. Haluk Bilginer ve ekibi, Cübbeli Ahmet'in o sözleriyle şarkı söyleyip hep birlikte eğlenceli bir video çekti.

 

 

Haluk Bilginer ve ekibinden 'Cübbeli Ahmet' şarkısı: Öp beni, yut beni, yala beni! ile ilgili etiketler Haluk Bilginer Oyun Atölyesi Cübbeli Ahmet Hoca
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.