Haluk Bayraktar ve Selçuk Bayraktar, Çiğdem Toker’e tepki gösterdi

Sözcü Gazetesi yazarı Çiğdem Toker, 2019 yerel seçimi döneminde T3 Vakfı'nın İBB'den para aldığını iddia etmişti. Mahkeme tarafından 30 bin TL tazminata mahkum olan Toker, Türkiye Basın Yayın ve Matbaa Çalışanları Sendikası'nın destek açıklamasını #UNUTMAYIN etiketiyle sosyal medya hesabından paylaştı. Toker'e, Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'dan sert yanıt geldi.

Küçükçekmece 10 Asliye Hukuk Mahkemesi, Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker'in TÜGVA, TÜRGEV, T3 Vakfı, ÖNDER İmam Hatip Derneği, İlim Yayma Vakfı, Ensar Vakfı'nın bulunduğu dernek ve vakıfların İBB tarafından para aldığına ilişkin köşe yazısındaki iddiaları nedeniyle 30 bin TL tazminat ceza ödemesine hükmetti.

Haluk Bayraktar ve Selçuk Bayraktar, Çiğdem Toker’e tepki gösterdi

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medyadan, "Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.. Bu, 2019 yerel seçim döneminde vakfımız aleyhine başlatılan kirli kampanyayı ve İBB'den para aldığı yalanını ilk yayan gazeteci müsveddesi. Gazetecilik; yalancılık, sahtekarlık, yüzsüzlük, arsızlık da değildir!" yorumunu yaptı.

Haluk Bayraktar ve Selçuk Bayraktar, Çiğdem Toker’e tepki gösterdi - Resim : 2

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ise, "Kurucuları dışında hiçbir kişi/kurumdan tek kuruş bağış veya tahsis kabul etmeyen bir vakfa alenen iftira at, hakikati görmezden gel, mahkemelerde iftira attığın tescillensin, üstüne bir de utanmadan unutmayın yaz. İftira kampanyasını başlatan bu müfterinin arsızlığı unutulmasın" değerlendirmesinde bulundu.

Haluk Bayraktar ve Selçuk Bayraktar, Çiğdem Toker’e tepki gösterdi - Resim : 3

Haluk Bayraktar ve Selçuk Bayraktar, Çiğdem Toker’e tepki gösterdi - Resim : 4

 

Haluk Bayraktar ve Selçuk Bayraktar, Çiğdem Toker’e tepki gösterdi ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar Haluk Bayraktar İBB çiğdem toker t3 vakfı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.