Halsey kimdir, kaç yaşında? İşte Türk sevgilisi Alev Aydın ve bebeği!

Ünlü şarkıcı Halsey, Türk sevgilisi Alev Aydın ile beraberliğinden geçtiğimiz aylarda bir bebek dünyaya getirmişti. Her gün, sosyal medya hesabı üzerinden farklı paylaşımlar yapan dünyaca ünlü sanatçının yaşamı, Türk sevgilisi Alev Aydın ile olan ilişkisi ve bebekleri merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Halsey kimdir? İşte Türk sevgilisi ve bebeği! Detaylar haberimizde...

Uzun zamandır ilişki yaşadığı Türk sevgilisi Alev Aydın’dan bir bebek sahibi olan Halsey, daha önce doğum sonrası paylaşımı ile samimi itiraflarda bulunmuştu. Halsey, sevgilisi Alev Aydın’ın bebekleriyle ilgili paylaşımına Türkçe “ Nazar değmesin” yorumu yapması takipçiler tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Bu paylaşım üzerine Halsey'in hayatına, Türk sevgilisi ve bebeğine dair araştırmalar başladı. Ayrıntılar haberimizde... 

Halsey kimdir, kaç yaşında? İşte Türk sevgilisi Alev Aydın ve bebeği!

HALSEY, BEBEĞİ VE TÜRK SEVGİLİSİ İLE YENİ YAŞINI KUTLADI

Yıllardır hayalini kurduğu, ama daha önce yaşadığı düşükler nedeniyle bir türlü kavuşamadığı bebeğini sonunda kucağına alan Halsey, geçtiğimiz günlerde yeni yaşına girdi. 29 Eylül'de 27'nci yaşını kutlayan Halsey bir yandan genişleyen ailesiyle yeni yaşını kutlarken bir yandan da Ender adını verdiği bebeğini büyütüyor.

HALSEY HAKKINDA

Gerçek adı Ashley Nicolette Frangipane olan Halsey, 29 Eylül 1994 yılında New Jersey'de Ashley Frangipane adıyla doğmuş ve yetişmiştir. Anne tarafından İtalyan, Macar, İrlandalı ve baba tarafından Afrika-Amerika kökenlidir.

Halsey, bir süre önce "Macar asıllı olduğumu düşünerek büyüdüm. Sonra DNA testi yaptırdım ve pek de Macar olmadığımı, aslında Türk olduğumu gördüm. Sadece yüzde 11'lik bir oran ama baklavayı sevmeme yetiyor" mesajını sosyal medya sayfasında paylaşmıştı.

 

 

Halsey kimdir, kaç yaşında? İşte Türk sevgilisi Alev Aydın ve bebeği! ile ilgili etiketler halsey alev aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.