Halkı birbirine karıştıran provokatör Fatih Tezcan'a büyük tepki

Yazar Sevda Noyan'ın tepki çeken açıklamalarının ardından Fatih Tezcan adlı sosyal medya kullanıcısının akıllara durgunluk veren videosu büyük gürültü kopardı. "Silah zulalarımız, ölüm listelerimiz var" diyen Tezcan, "Tayyip Erdoğan'ı devireceğiz, idam edeceğiz diyorsunuz. Karınızı, çocuklarınızı nasıl koruyacaksınız bizden" şeklinde skandal sözler sarf etti. İnfial yaratan bu video ortalığı karıştırdı. Peş peşe suç duyuruları gelmeye başladı.

Sevda Noyan’ın "15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Bizim aile 50 kişiyi götürür" şeklindeki sözleri büyük tepki çekmeye devam ederken, tepki çeken bir video da Fatih Tezcan’dan geldi.

Tezcan, sosyal Youtube kanalında paylaştığı videoda,  "Biz bir daha sokağa çıkarsak eğer kimleri toplayacağız, listelerden haberiniz var mı sizin, ailenizi nasıl koruyacaksınız?" şeklinde konuştu.

Atatürk'e hakaretten de yargılanan Tezcan, "Tayyip Erdoğan'ı devireceğiz, idam edeceğiz diyorsunuz. Karınızı, çocuklarınızı nasıl koruyacaksınız bizden? Erdoğan'ın bir damla kanına milyonlarca kan dökülür bu ülkede" dedi. 

Tezcan'ın skandal açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Erdoğan'a öyle bir şey yaparsanız, tırnağı kanarsa eğer bu ülkede başınızın neler geleceğinden haberiniz var mı? Biz bir daha sokağa çıkarsak eğer kimleri toplayacağız, listelerden haberiniz var mı sizin? Tayyip Erdoğan'a darbe idam vs. olursa zulalardan, listelerden, yaşanacaklarından haberiniz var mı? Yiyorsa çıksanıza. Tayyip Erdoğan orada. Alsanıza onu niye yapmıyorsunuz hadi... Devlet Bahçeli de orada. Cumhur İttifakı değil mi bu? Yer mi gözünüz FETÖ'nün PKK'nın kimse artık ağa babası feriştahı yer mi o zaman? Ailenizi kendinisin nasıl koruyacaksınız? Bir intikam faslı başlar ki bu ülkenin vatanseverlerini yiğitlerini durduramazsınız. Tayyip Erdoğan'ın bir damla kanına milyonlarca kan dökülür bu ülkede."

Halkı birbirine karıştıran provokatör Fatih Tezcan'a büyük tepki

PEŞ PEŞE SUÇ DUYURULARI

Halkı birbirine karşı kışkırtan provokatör Tezcan hakkında peş peşe suç duyuruları gelmeye başladı.

Son olarak Tezcan hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıklayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, “Fatih Tezcan daha önce de bana defalarca tehditte bulunmuştu. Ancak bu son olay da sadece kişisel değil toplumsal bir tehdit söz konusu. Bunlar son derece ağır suçlar, bunların peşini asla bırakmayacağım” diye konuştu.

SOSYAL MEDYA AYAKLANDI

İnfial yaratan videonun ardından sosyal medya kullanıcıları ayaklandı. Tezcan'ın tutuklanmasını talep eden yüzlerce tweet atıldı. Tezcan, ise bu yapılanın 'algı operasyonu' olduğunu iddia etti.

Halkı birbirine karıştıran provokatör Fatih Tezcan'a büyük tepki - Resim : 2

 

Halkı birbirine karıştıran provokatör Fatih Tezcan'a büyük tepki ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Sosyal Medya video Fatih Tezcan idam
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.