Halkbank'tan asılsız haberlere tepki!

Halkbank'tan bir gazetede çıkan asılsız habere ilişkin açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

''Bir basın yayın kuruluşunun bugünkü nüshasında; “Kamu bankaları faizde özeli geçti” başlığı ile kamuoyunu ve yatırımcıları yanıltıcı, kamu bankalarının güven ve itibarını sarsıcı nitelikte haber yapıldığı görülmüştür.

Bahse konu haber için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun web sitesinde yayımlanan “Türk Bankacılık Sektörü Temel Göstergeleri-Eylül/2017” raporunun dönem karı verileri ile kamu bankalarının konsolide faaliyet raporlarındaki üst yönetime ödenen ücretlere ait veriler maddi hatalara da yer verilmek suretiyle olumsuz algı yaratmak amacıyla gerçeğe aykırı olarak kullanılmıştır. Bankamızda üst yönetime “Bonus” adı altında bir ödeme söz konusu değildir.

Bankamız, Ülke ekonomisinin büyümesine ve başta KOBİ’ler ve özelinde esnaf ve sanatkârlar olmak üzere reel sektörün uygun koşullarda kredi finansman imkânlarına kavuşmasında önemli destek sağlamakta olup, bundan sonra da sağlamaya devam edecektir.

Bu itibarla; gerçeğe aykırı bilgi ve beyanlarda bulunmak suretiyle kamuoyunu yanıltıcı, Bankamızın güven ve itibarını sarsıcı nitelikteki haberler ile ilgili olarak yukarıdaki açıklamalar, yasal haklarımız saklı kalmak kaydıyla kamuoyunun bilgisine sunulur.''

Halkbank'tan asılsız haberlere tepki! ile ilgili etiketler Halkbank Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.