Halkbank ve Ziraat Bankası'ndan 100 bin liraya kadar eğitime destek kredisi! İşte başvuru şartları

Devlet bankaları Ziraat Bankası ile Halkbank eğitimde fırsat eşitliğinin önünü açabilmek adına kolları sıvadı. Nakde sıkışan, doğru faiz oranı ve vade süresiyle ihtiyaçlarını anında karşılayabilmek adına özel kredi imkanları sunan devlet bankaları 100 bin liraya kadar eğitim kredisi imkanı sunuyor.

Tatilden konuta ve araç kredisine kadar pek çok imkanı birlikte sunan devlet bankaları artan eğitim masraflarına ortak olmak için vatandaşların ve öğrencilerin masraflarına ortak oluyor.

Özel okul taksitlerinden başlanarak ek kurslara kadar eğitim maliyetlerini karşılayabilmek adına özel olarak hazırlanan eğitim kredisi sayesinde yurt dışında eğitim almak isteyen bu kredi imkanından rahatlıkla faydalanabiliyor. Bankaların şartlarını yerine getiren tüm vatandaşlara sunulan bu eğitim kredisi Ziraat Bankası ve Halkbank tarafından veriliyor.

Halkbank’tan Eğitime Destek

Eğitime destek adına hazırlanan avantajlı kredi paketleriyle adını duyuran Halkbank, eğitim kredisinin faiz oranlarını sadece %1,63’ten başlatıyor. Eğitim kredilerinde kredi tahsis ücreti olan Halkbank, bunu ödemek isteyen müşterilerine de faiz oranını %1,68’ten başlatıyor.

Halkbank ve Ziraat Bankası'ndan 100 bin liraya kadar eğitime destek kredisi! İşte başvuru şartları

100 bin liraya kadar olan eğitim masraflarını karşılayan Halkbank bunun için 36 aya kadar taksitlendirme yaparak esnek ödeme koşulları sunuyor. Bu şartlarla beraber Halkbank’tan 50 bin lira eğitim kredisi almak isteyenler ayda sadece 1.947,81 TL ödüyor.

Ziraat Bankası da Eğitimi Destekliyor

Avantajlı kredi imkanlarına bir yenisini daha ekleyen Ziraat Bankası, eğitim kredisi için faiz oranlarını %1,94’ten başlatıyor. Üst limit için herhangi bir rakam belirlemeyen banka 50 bin TL ve üzeri kredilerde 24 ay vade; 50 bin TL ve altında ise 36 ay vade seçenekleri sunuyor. Bu şartlarla beraber Ziraat Bankası’ndan kullanılacak 50 bin TL tutarındaki eğitim kredisinin aylık geri ödeme tutarı ise 2.066,45 TL olarak belirleniyor.

Halkbank ve Ziraat Bankası'ndan 100 bin liraya kadar eğitime destek kredisi! İşte başvuru şartları ile ilgili etiketler Halkbank Ziraat Bankası eğitim kredisi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.