Halkbank, KKTC'de 5. şubesi olan Karaoğlanoğlu şubesinin açılışını gerçekleştirdi

Halkbank, KKTC’de bulunan 4 şubesine Karaoğlanoğlu şubesini de ekleyerek şube sayısını 5’e yükseltti. Karaoğlanoğlu şubesinin açılış konuşmasını yapan Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan,'' KKTC’de, 5. şubemiz olan Karaoğlanoğlu şubemizin de faaliyete geçmesiyle beraber, daha fazla müşterimize temas etme ve yerel çözümlere yakından odaklanma imkânı bulacağız.'' ifadelerini kullandı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bugüne kadar Lefkoşa, Gazimağusa, Girne ve Gönyeli'deki şubeleriyle hizmet veren Halkbank'ın Ada’daki 5. şubesi olan Karaoğlanoğlu şubesi, Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan'ın katılımıyla açıldı. KKTC Ülke Müdürü Sevda Özen ile bölgedeki işletmelerin üst düzey temsilcilerinin de katıldığı açılış töreninde konuşan Arslan, “1978 yılında Lefkoşa şubemizi açarak başladığımız bankacılık faaliyetlerimizi, bu açılışla beraber bir adım daha ileri taşımaktayız. Esnaf ve sanatkârı, KOBİ’leri ve tüm girişimcileri desteklemek amacıyla faaliyet gösterdiğimiz KKTC’de, 5. şubemiz olan Karaoğlanoğlu ile beraber çalışan sayımızı da 89’a çıkarmış bulunmaktayız” dedi.

Halkbank, KKTC'de 5. şubesi olan Karaoğlanoğlu şubesinin açılışını gerçekleştirdi

 “KKTC’Yİ HEP BİRLİKTE DAHA DA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ’’

KKTC’de ticari yaşamın gerektirdiği nakdi ve gayri nakdi her türlü finansal ürünü sunmayı amaçladıklarını ve farklı meslek grupları ile sektörlere özel ürün, hizmet ve destek paketleri geliştirmeye devam ettiklerini belirten Arslan şunları söyledi:

Halkbank, KKTC'de 5. şubesi olan Karaoğlanoğlu şubesinin açılışını gerçekleştirdi - Resim : 2

 “Mevcut kredilerimizin toplam büyüklüğü 725 milyon TL civarı olan KKTC’de, 5. şubemiz olan Karaoğlanoğlu şubemizin de faaliyete geçmesiyle beraber, daha fazla müşterimize temas etme ve yerel çözümlere yakından odaklanma imkânı bulacağız. Halkbank olarak Ada'daki 45. yaşımızı kutlamaya hazırlandığımız bu süreçte de yurttaşlarımızın en büyük destekçilerinden biri olacak, çalışmalarımızda en büyük gücü müşterilerimizden alarak KKTC’yi hep birlikte daha da ileri taşıyacağız.”

 

Halkbank, KKTC'de 5. şubesi olan Karaoğlanoğlu şubesinin açılışını gerçekleştirdi ile ilgili etiketler Halkbank KKTC
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.