Halkbank Banko Hizmetleri Asistanı personel alımı başvuru şartları 2020

Halkbank Banko Hizmetleri Asistanı personel alımı için başvuru şartları merak edilmekte. 12 Temmuz 2020 tarihinde sıan erecek olan Halkbank personel alımı sonunda bir sınav gerçekleştirilecek.

2020 Halkbank personel alımı ilanını yayınladı. Halkbank’ın Banko Hizmetleri Asistanı alımı sınav başvurusuna yoğun ilgi var. 29 Haziran tarihinde başlayan Banko Hizmetleri Asistanı (Servis Asistanı) alımı başvuruları 12 Temmuz tarihinde son bulacak. Halkbank Banko Hizmetleri Asistanı personel alımı başvuru şartları neler?

Halkbank tarafından yapılan açıklamada Banko Hizmetleri Asistanı personel alımı yapılacağı daha önceden duyurulmuştu. 12 Temmuz 2020 tarihine kadar devam edecek başvurular sonunda sınavın 8 Ağustos’ta yapılacağı ifade edildi. Adayların başvuru için belirlenen banka hesaplarına 95 lira başvuru ücreti yatırılacağı belirtildi.

HALKBANK BANKO HİZMETLERİ ASİSTANI PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Başvurular, 29 Haziran - 12 Temmuz 2020 tarihleri arasında https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet adresi üzerinden yapılabilecek. Sınav hizmetlerinin yerine getirilebilmesi amacıyla tahsil edilecek olan başvuru ücreti 95 liranın https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ web sitesi üzerinden kredi/banka kartı ile veya Halkbank gişe ve internet şube kanalları üzerinden online başvurudan sonra yatırılacak.

Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Burdur, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Isparta, İstanbul, İzmir, Karaman, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Yalova, Yozgat illerine alım yapılacağı kaydedildi.

Halkbank Banko Hizmetleri Asistanı personel alımı başvuru şartları 2020 ile ilgili etiketler Halkbank halkbank personel alımı Halkbank Banko Hizmetleri Asistanı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.