Halka karışmak için metroya binen İmamoğlu'nun kolundaki 100 bin dolarlık saat dikkat çekti!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün Taksim Meydanı inceleme gezisine metro ile gitti. Halkla iç içe imajı yaratmak için çekilen ve paylaşılan fotoğrafta İmamoğlu'nun kolundaki saat gündem oldu. Çünkü saat Cartier markasının sınırlı sayıda ürettiği koleksiyonda ve fiyatı 100 bin dolar.

Her fırsatta israfa karşı olduğunu ifade eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu fena yakalandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun'un paylaştığı fotoğrafta, Ekrem İmamoğlu'nun metroda yolculuk yaptığı görülüyor. Buraya kadar her şey normal. Fotoğrafta dikkat çeken detay ise İmamoğlu'nun kolundaki saat.

İSRAF SEVMİYOR AMA KOLUNDAKİ SAAT 100 BİN DOLAR

Ekrem İmamoğlu'nun kolundaki saatin Cartier markasının sınırlı sayıda üretilen koleksiyonundan olduğu ve fiyatının da 100 bin dolar olduğu ortaya çıktı.

Halka karışmak için metroya binen İmamoğlu'nun kolundaki 100 bin dolarlık saat dikkat çekti!

 

 

 

Halka karışmak için metroya binen İmamoğlu'nun kolundaki 100 bin dolarlık saat dikkat çekti! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu metrobüs saat
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.