Halka dizisi ilk bölümüyle ekran başına kilitledi!

TRT 1'in yeni dizisi Halka, geçtiğimiz akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen, Hande Erçel, Kaan Yıldırım ve Serkan Çayoğlu gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizi sosyal medyanın gündemine oturdu.

İki genç adamın intikamını konu eden TRT 1'in iddialı dizisi Halka 1. ilk bölümüyle Salı akşamı ekrana geldi. Halka isimli bir suç örgütü ve bu örgütün etkilediği hayatların hikayesinin anlatıldığı dizi Twitter'da TT listesine girdi.

CİHANGİR VE KAAN'IN KESİŞEN HAYATLARI

Yayınlandığı salı akşamı sosyal medyaya damga vuran Halka dizisinin yeni bölümünde ise sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Cihangir ve Kaan'ın kesişen hayatları sırların ortaya çıkmasını sağlıyor. Cezaevinden çıkan Kaan, polisle anlaşma yaparak Halka örgütünün içine giriyor.

HALKA DİZİSİNİN KONUSU

İki genç adam, iki farklı insan, iki kurban, bambaşka yerlerden gelip, yan yana durarak, inat ve öfkeyle, kader sandıkları, tesadüf saydıkları bir kumpasla savaşıyorlar. Uzakta kalan ve uzayıp gelen bir geçmişin peşine düşüyorlar. Eski defterlerin, kirli davaların, büyük ve küçük yalanların hesabını soruyorlar. Mafyanın, paranın, entrikanın konuştuğu ve sustuğu bir hayatın içinde sürükleniyorlar.

 İŞTE DİZİNİN İLK BÖLÜMÜ:

Halka dizisi ilk bölümüyle ekran başına kilitledi! ile ilgili etiketler Twitter TRT Halka
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.