Halk TV'nin yeni sahibi Cafer Mahiroğlu'nun arkasında Akın Ipek mi var?

Gazeteci Sabahattin Önkibar, İngiltere'nin başkenti Londra'da Abdullah Gül adına bir toplantı gerçekleştirildiğini iddia etti. Önkibar toplantıda İngiliz MI6'in ajanlarının yanısıra FETÖ, PKK, CHP ve Gül'ü temsilen kişilerin olduğunu söyledi. Önkibar, gizli toplantıda Türkiye'de halen bazı medya kuruluşlarını finanse ettiğini belirttiği Akın İpek ile CHP adına Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu'nun toplantıda yer aldığını belirtti.

Gazeteci Sabahattin Önkibar, YouTube'de Türkiye'nin gündemini sarsacak çarpıcı iddialarda bulundu. 

Önkibar'ın iddialarının merkezinde Cafer Mahiroğlu bulunuyor. Halk TV'nin yeni sahibi Mahiroğlu tarafından mesleğini yapmasını önlemeye yönelik uzaklaştırma kararının detaylarını anlatan Önkibar, bunun ardından Londra'da gerçekleşen Abdullah Gül toplantısının ayrıntılarını paylaştı.

Toplantıda Türkiye'nin politik geleceğine yönelik planların konuşulduğunu belirten Önkibar bu toplantıda bulunan isimleri tek tek saydı. 

Toplantıda kimler yoktu ki; Önkibar isimleri tek tek saydı.

MI6 ajanı akademisyenler vardı toplantıda. İngiliz düşünce kuruluşu Chatham House temsilcileri bulunuyordu.

Toplantıda ilginç isimler vardı ayrıca.

Bunlardan biri Fehmi Koru'nun kardeşi Naci Koru idi. 

Halk TV'nin yeni sahibi Cafer Mahiroğlu'nun arkasında Akın Ipek mi var?

Demokratik Gelişim Üniversitesi Londra Temsilcisi Kerim Yıldız ki Önkibar onun ismini sayarken bir parantez açıyor ve PKK'nın Londra Temsilcisi olduğunu belirtiyor. 

Başka kim vardı peki? FETÖ'cü firari iş adamı Akın İpek. Önkibar İpek'e de bir parantez açıyor ve "Türkiye'de halen bazı muhalif medyayı finanse ettiğini" vurguluyor.

Önkibar, elindeki bilgiye göre toplantıda FETÖ'nün kurmaylarından İsmail Nazlı'nın da bulunduğunu belirtiyor.

TÜSİAD'ın temsilcisinin de olduğunu ifade ettiği toplantıdaki bir diğer ismin Mehmet Sarımermer'in olduğunu ifade eden Önkibar, "O kim mi Abdullah Gül'ün damadı" diyor.

Son olarak da "Bingo" diyor Önkibar ve Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu'nun da o toplantıda bulunduğunu söylüyor. 

Gazeteci Önkibar, "MI6 orada. PKK orada. FETÖ orada. CHP orada" dedikten sonra Cafer Mahiroğlu'nun Türkiye'nin politik geleceğine ilişkin nasıl bir rol üstlendiğini anlattı. 

Abdullah Gül'ün Cafer Mahiroğlu'na Halk TV'yi aldırttığını ileri süren Önkibar, Mahiroğlu'nun rolünün ise CHP'li seçmeni Gül'ün Cumhurbaşkanlığı adaylığına ikna olduğunu belirtti. 

Önkibar, Mahiroğlu'nun bunu da CHP, FETÖ, PKK ve Abdullah Gül koalisyonu adına yaptığını ileri sürdü. 

Cafer Mahiroğlu'nun adıl TELE 1'in kuruluşunda da geçmiş, Akın İpek adına Türkiye'de televizyon kurmaya çalıştığı günlerce konuşulmuştu. 

 

 

Halk TV'nin yeni sahibi Cafer Mahiroğlu'nun arkasında Akın Ipek mi var? ile ilgili etiketler Abdullah Gül Akın İpek CHP PKK sabahattin önkibar cafer mahiroğlu Mehmet Sarımermer İsmail Nazlı Kerim Yıldız

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.