Halk TV'nin eski müdüründen CHP'ye 'vizyonsuzluk' eleştirisi: O paylaşımı saniyeler sonra sildi

CHP'nin vizyon toplantısını eleştiren eski Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç, "Vizyonsuzluk nedir: Amerika'dan bir kaç yazar, ekonomi ve bilim insanını telekonferans ile konuşturup İstanbul'da salona doldurduğun CHP'lilere dinletmek" ifadelerini kullandı. Sevinç o paylaşımı saniyeler sonra sildi.

CHP'nin Türkiye'nin ikinci yüzyılı için ekonomi vizyonunu açıkladığı toplantıda Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni ekonomi başdanışmanı ABD'li Jeremy Rifkin telekonferanla katılıp konuşma yaptı. 

Ancak bu toplantıda tepki çeken çok fazla detay oldu. Özellikle Rifkin'in gelmeyerek konferans bağlantısı yapması eleştirilerin odağı oldu. 

Bu toplantının ardından beklediği ilgiyi göremeyen CHP'den kendi kanadından da tepki geldi. Bir dönem CHP tarafından fonlanan Halk TV'de genel müdürlük görevinde bulunan Şaban Sevinç, CHP'nin vizyon toplantısı için twittrdan şu ifadeleri kullandı:

"Vizyonsuzluk nedir: Amerika'dan bir kaç yazar, ekonomi ve bilim insanını telekonferans ile konuşturup İstanbul'da salona doldurduğun CHP'lilere dinletmek" 

Halk TV'nin eski müdüründen CHP'ye 'vizyonsuzluk' eleştirisi: O paylaşımı saniyeler sonra sildi

Sevinç, bu paylaşımı dakikalar sonra sildi. 

Halk TV'nin eski müdüründen CHP'ye 'vizyonsuzluk' eleştirisi: O paylaşımı saniyeler sonra sildi ile ilgili etiketler CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.