Halk TV'de yine Ali Erbaş hedef gösterildi

Halk TV ekranlarında yayınlanan 'Sözüm Var' programına konuk olan Gazete Duvar yazarı Berrin Sönmez, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ı hedef alan açıklamalarda bulundu. Erbaş'ın “Kampanyamız kapsamında camilerimiz ibadete açık” dediğini öne süren Sönmez'e art arda yalanlamalar geldi.

CHP tarafından desteklenen televizyon kanalı Halk TV'de açıklamalarda bulunan Gazete Duvar yazarı Berrin Sönmez, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ı hedef gösterdi.

Erbaş'ın tam kapanma döneminde camilerin açık olacağını duyururken  “Kampanyamız kapsamında camilerimiz ibadete açık” ifadesini kullandığını öne süren Sönmez, "Nedir o kampanya? Ramazan gerekçesiyle yardımlaşma amacıyla halktan bağış toplanması" diye konuştu.

"HALK TV MUHALEFETİN YALAN ÇUKURUDUR"

Sönmez'in bu sözlerine art arda yalanlamalar geldi. Sert sözlerle Halk TV ve Sönmez'i eleştiren AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ömer Arvas, "Diyanet İşleri Başkanının böyle bir açıklaması yok. Yalanlarınıza alıştık ama bu iftira çok ağır. Hiç mi utanmanız yok? Bu kaçıncı? Halk TV muhalefetin yalan çukurudur." dedi.

BİR YALANLAMA DA DİYANET'TEN

Diyanet İşleri Başkanlığı Basın Müşaviri Burak Orhan ise Ali Erbaş'ın o açıklamasının videosunu paylaşarak "Halk TV’deki programda bir konuk Diyanet İşleri Başkanımız’ın “kampanyamız kapsamında camilerimiz ibadete açık” dediği yalanını uydurmuş. Diyanet TV’de yayınlanan “İyilik Vakti” programında Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr Ali Erbaş hocamız böyle bir ifade kullanmamıştır." açıklamasında bulundu

Halk TV'de yine Ali Erbaş hedef gösterildi ile ilgili etiketler Diyanet İşleri Başkanlığı Ali Erbaş Diyanet Halk TV
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.